Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem rendszeres a menstruációm!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem rendszeres a menstruációm! Lehet ez a 72 órás tabi miatt?

Figyelt kérdés
Pénteken én írtam,hogy lecsúszott az óvszer.Nos,szombaton bevettem az első 72órás tabit,majd éjjel 2 órakkor a másikat (12 óra múltán).Most a menstruációm nem rendes:vérzem,de eggyáltalán enm annyira mint szoktam.A hasam fáj emg minden,de vér szinte a felére csökkent,olyan mintha már a 4ik napon lennék!A 72 órás tabival kapcsolatban sok mindednt nem tudok,mert nem volt benne betegtájékoztato a dobozában!!!(Rigesoft a neve)Nem tapasztaltam vele kapcsolatban semmit,semmi sem lett más.Mondjuk nem tudom h mit kéne éreznem.Nagyon régen volt már ilyen,hogy nem vérzek annyira.Lehetséges,hogy egy előző szexből lettem terhes?De akkor miért vérzek?Nagyon fiatal vok,és angyon félek tőle!!!A doki azt mondta,hogy fiatal vok még,és nem szedhetek rendszeresen tabit!Tényleg nagyon félek!Kérlek segítsetek!!Köszi!
2008. jan. 27. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
a 72 órás felborítja a hormonháztartásod, és igy hogy fiatal vagy (az írásodból gondolom), biztos vagyok benne, hogy a gyógysze miatt vannak ezek a tünetek. Ha védekeztetek rendesen az előző szexnél, akkor tuti hogy nem vagy terhes! A gyógyszer miatt van minden, hónapok kellenek hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba!
2008. jan. 27. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennyire láthatatlan vagy használhatatlan volt az előző kérdésedre a válaszom? Oda is írtam, hogy a tabitól van ez a vérzés, ez jelenti azt, hogy használt a tabi! Ez nem az a rendes mensid, hanem a tabi hatása érted? És most is leírom, hogy a betegtájékoztatóban benne van minden, hisz ezt a fajta tabit én is használtam egyszer! Ismerem!
2008. jan. 27. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Ha pedig nem tudsz megnyugoni, akkor keresd fel a nőgyógyászod. Fogd kézen a barátod és kisérjen el. Hiszen ha mégis babás lettél, az őrá is tartozik. No meg kettesben könnyebb is menni, mint egyedül.
2008. jan. 28. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
De igen értettem,csakhogy valamiért eltűnt az a kérdésem,ezért újra ki kellett írnom :S És az kimaradt,hogy alapból már a szeretkezés elött jött meg!Má megvolt mikor beszedtem a tabit.Köszy
2008. jan. 28. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!