Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Befolyásolja-e a Mercilon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásolja-e a Mercilon fogamzásgátló hatékonyságát a Paracetamol tartalmú fájdalomcsillapító?

Figyelt kérdés
Megfáztam,vettem Coldrexet,ami paracetamol tartalmú,olvastam róla,nem-e ütközik a gyógyszeremmel,de semmi olyat nem találtam,hogy antibiotikumnak minősülne.A mercilon betegtájékoztatójában pedig semmi ilyesmiről nem esik szó.Most vagyok a 7 napos szünetben és nem tudom,nem merek lefeküdni a barátommal,most hogy elbizonytalanodtam,de végüis szombaton kell megjönnie én meg pénteken lennék vele együtt.
2009. febr. 6. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem halsz bele, ha 1 hétig egyéb módon védekeztek...Elméletileg nem befolyásolja, de ha meg akarsz nyugodni, használsz gumit.
2009. febr. 6. 00:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A fájdalomcsillapítók nem szokták befolyásolni mivel nem antibiotikumok. Azt mondod hogy pénteken lennél vele együtt és szombaton jönne meg szóval akkor is kicsi az esély arra hogy éppen peteérésed legyen. Elvileg nyugodtan együtt lehetnétek :) (de ahogy előttem is írták fő a biztonság, ha nem szerettek kockáztatni akkor egy gumiba nem haltok bele)
2009. febr. 6. 01:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem befolyásolja. De én helyedben vennék egy doboz gumit (ami még akármikor jól jöhet azért) :) és pénteken azzal. Majd amikor hétfő elkezded szedni nyugodtan lehet már. :)
2009. febr. 6. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!