Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta mellett honnan tudom meg, hogy terhes vagyok-e?
Rendesen szedem a fogamzásgátló tablettát, de azért így is 1% esély van, hogy teherbeessek. Mert ugye gyógyszerek meg stb befolyásolhatja a hatását. A menstruáció minden hónapban pontosan megjön, de az akkor is megjön, ha esetleg teherbe estem, mivel az a megvonásos vérzés. Tehát a kérdésem az, hogy honnan tudhatnám, hogy mégis teherbeestem?( Mostanában nagyon parázok ettől. )
Orvoshoz kéne járni, hogy mindig megnyugtasson, vagy csak a hasam növekedésével jönnék rá? Esetleg ha van itt olyan, aki tabletta szedése mellett lett terhes, kiváncsi vagyok érzett e valamit és hogyan tudta meg?
Köszi a válaszokat!

"A menstruáció minden hónapban pontosan megjön, de az akkor is megjön, ha esetleg teherbe estem, mivel az a megvonásos vérzés."
Ebben tévedsz:) Ha teherbe esel tabi mellett, akor nem jön meg a vérzés. Ezt orvostól kérdeztem meg:)

1-2 havonta vegyél terhességi tesztet és akkor megnyugszol! :)
Nem kell parázni, ha rendesen szeded, nem esel teherbe.

Első vagyok. Vannak olyan nők (akik nem szednek tablettát), akiknek van vérzése a terhesség alatt.
Valószínűleg azoknál tabletta mellett is ugyanúgy lenne vérzés.
De azért a nők nagy részének az az első terhességi jel, hogy nem jön meg. Akár szed tablettát, akár nem.
Mindig lesznek furcsa esetek, de azért nem kell ennyire túlparázni a dolgot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!