Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tabletta mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tabletta mellett honnan tudom meg, hogy terhes vagyok-e?

Figyelt kérdés

Rendesen szedem a fogamzásgátló tablettát, de azért így is 1% esély van, hogy teherbeessek. Mert ugye gyógyszerek meg stb befolyásolhatja a hatását. A menstruáció minden hónapban pontosan megjön, de az akkor is megjön, ha esetleg teherbe estem, mivel az a megvonásos vérzés. Tehát a kérdésem az, hogy honnan tudhatnám, hogy mégis teherbeestem?( Mostanában nagyon parázok ettől. )

Orvoshoz kéne járni, hogy mindig megnyugtasson, vagy csak a hasam növekedésével jönnék rá? Esetleg ha van itt olyan, aki tabletta szedése mellett lett terhes, kiváncsi vagyok érzett e valamit és hogyan tudta meg?

Köszi a válaszokat!

2011. jan. 28. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"A menstruáció minden hónapban pontosan megjön, de az akkor is megjön, ha esetleg teherbe estem, mivel az a megvonásos vérzés."

Ebben tévedsz:) Ha teherbe esel tabi mellett, akor nem jön meg a vérzés. Ezt orvostól kérdeztem meg:)

2011. jan. 28. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Hú köszi :) Most ez kicsit megnyugtatott!
2011. jan. 28. 17:23
 3/6 anonim válasza:
57%
Barátnőm tablettát szedett és terhes lett. 3x jött meg neki. Pontosan és változatlan volt ciklusa. Nem is tudta hogy terhes. Kérdezte a dokit aki nem tudta megmagyarázni miért. Szal nem biztos h nem jön meg
2011. jan. 28. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:

1-2 havonta vegyél terhességi tesztet és akkor megnyugszol! :)

Nem kell parázni, ha rendesen szeded, nem esel teherbe.

2011. jan. 28. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Vannak olyan nők (akik nem szednek tablettát), akiknek van vérzése a terhesség alatt.

Valószínűleg azoknál tabletta mellett is ugyanúgy lenne vérzés.

De azért a nők nagy részének az az első terhességi jel, hogy nem jön meg. Akár szed tablettát, akár nem.

Mindig lesznek furcsa esetek, de azért nem kell ennyire túlparázni a dolgot.

2011. jan. 28. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
84%-nak igaza van.Kivétel mindig van,de a többségnek,ha terhes lesz,sem menstruációja,sem megvonásos vérzése nincs.A fogamzásgátló pedig nem befolyásolja a terhességi tesztet,így,ha gyanakszol,nyugodtan megcsinálhatod.Ha terhes vagy,ki fogja mutatni.
2011. jan. 28. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!