Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Durex márkában van spermicides...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durex márkában van spermicides gumi? Ha igen, melyik az? Ha nincs, akkor melyik márkában van?

Figyelt kérdés
2008. jan. 27. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Én úgy tudom, hogy a Durex hosszantartó szeretkezésért, vagy valami ilyesmi nevű óvszer, az spermicides, így a srácok is később mennek el, és ez az anyag a hímivarsejtekre is hatással van. Szóval úgy emlékszek, hogy ilyen sötétebb kékes vagy lilás csomagolású ez.
2008. jan. 27. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Asszem Ultra Safe a neve.Kék és fehér csomagolású! :)
2008. jan. 27. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lifestyle-ban is van, de nem emlékszem a nevére, de a csomagolás hátulján tuti fel van tüntetve parányi betűkkel. Amit az első válaszadó írt, az a hosszantartó öröm, vagy mi, abban olyan anyag van, amitől nem megy el a pasi hamar, tovább bírja, a párom azt mondta, hogy olyan volt, mintha lezsibbadt volna tőle a hímvesszője, és nem is ment el a végén.
2008. jan. 28. 12:21
 4/5 anonim válasza:
87%
Igen,van! A Durex Performa! Tapasztalatból mondom, hogy hatásos! De a Rakonál (Long love)is van,viszont a párom szerint a durex "kéynelmesebb" ! Remélem tudtam segíteni!
2008. febr. 4. 10:06
 5/5 anonim válasza:
A Durex Performa nem spermicides, egy Benzokain nevű anyagot tartalmaz aminek köszönhetően késlelteti az ejakulációt. A spermicid azt jelenti hogy spermaölő hatással bír. Tudtommal a Durexnek nincs ilyen gumija, a Lifestylesnak az Ultra Safe nevű terméke viszont spermicides.
2009. dec. 9. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!