Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek? Mit tegyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mit tegyek? Valamilyen gyógyszer erre?

Figyelt kérdés
Barátommal már majd egy éve együtt vagyok és szex közben egy idő után kidörzsölődik a hüvelyem és környéke. Ès nem tudok elmenni mert a végére már nagyon fáj. Nedvességgel nincs baj. Óvszert nem használunk, de azzal se volt jobb. Mi lehet a baj? mit tudok ellene tenni?
2011. jan. 27. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Használjatok síkosítót.

Vagy az aktus hossza helyett a minőségére koncentráljatok. A folyamatos "reszelés" helyett izgassa kicsit a csiklódat is, vagy csinálja kicsit lassabban, mélyebben, érzékibben...

2011. jan. 27. 00:15
 2/3 anonim válasza:
en is erztem mar ezt de szerintem is ha hamarabb befejezitek a szeretkezest akkor az segit mert igy nem erzel fajdalmat a sikosito ezen nem segit inkabb csak az hogy ha maskepp csinaljatok, pl.csak finoman mozogjal es ugy sokkkal jobb
2011. jan. 27. 13:10
 3/3 A kérdező kommentje:
a minőségével nincs gond. és "reszelni" sem szoktunk....ha lassabban csináljuk is ugyan úgy fáj, és eléggé gyorsan elkezd...szóval semmi értelme és élvezete nem lenne ha annyi ideig csinálnánk amíg nem fáj...
2011. jan. 28. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!