Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlótól fájhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlótól fájhat mostanában sűrűn a fejem?

Figyelt kérdés
2008 nyara óta szedek fogamzásgátlót. már előtte is hajlamos voltam frontokkor könnyebb fejfájásokra. ám 2 hónapja egyre többször, huzamosabb ideig fáj a fejem, és esténként enyhe hányinger kíséri. tudomásom van róla, hogy a tabletta fejfájásra, migrénre hajlamosíthat. elképzelhető, hogy nálam hónapokkal később alakult ki ez a mellékhatás?
2009. febr. 5. 01:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, persze, nekem is nagyon sokszor szokott fajni a fejem amikor szedtem. En abbahagytam.

Irassal masik gyogyszert a dokival, mondd el neki a problemadat, es keres neked masik gyogyszert.

2009. febr. 5. 01:43
 2/3 anonim válasza:
Igen és ez nagyon veszélyes is. Én amikor ilyen fejfájásom volt, illetve ennél sokkal rosszabb, mert a migréntől folyamatosan hánytam, még a fájdalomcsillapító sem maradt meg bennem, elmentem a háziorvoshoz, rögtön azt kérdezte, szedek-e fogamzásgátlót és azonnal (a darab levelet) abbahagyatta velem, mert akár agyvérzést is okozhat. Utána kb. még 5 féle gyógyszerrel próbálkoztam, de mindnek volt ilyen mellékhatása, így más megoldás után néztem, nem kísérleteztem tovább. Pedig előtte évekig szedtem a javasolt szüneteltetések betartásával és nem volt semmi bajom, fogalmam sincsen, mitől alakult ki egyszer csak ez a probléma. Úgyhogy ne hagyd rá, mindenképpen keresd fel a nőgyógyászodat, hogy valamiképpen megoldódjon ez a dolog.
2009. febr. 5. 08:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez veszélyes dolog, úgyhogy sürgősen keresd fel a nőgyógyászod!
2009. febr. 5. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!