Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS! Baj van. Lesz most így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Baj van. Lesz most így ebből valami baj?

Figyelt kérdés

Ma lefeküdtünk a barátnőmmel és kiszakadt a gumi. Utána beraktam gumi nélkül, de csak egy nagyon kevés időre.. 10másodpercre 15-re. De a végén a hasára élveztem el, és folyt lefele és az ujjam olyan lett.:Á

És utána meg odanyúltam / benyúltam azzal az ujjammal ami ge.is volt.

Ugye nem lesz semmi baj???

2011. jan. 25. 16:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nézd, az ilyen mértékű ostobaságon csak nevetni lehet. Miért mit csináljunk szerinted?
2011. jan. 25. 16:44
 2/17 A kérdező kommentje:
Talán, mondjátok el. Én is szoktam segíteni annak aki nem tud vmit és én tudom...
2011. jan. 25. 16:45
 3/17 Fülünyúl ***** válasza:
Na látjátok ezért nem halnak ki a hülyék, mert valahogy mindig sikerül nekik szaporodni...
2011. jan. 25. 16:46
 4/17 anonim ***** válasza:
Miért nem akkor gondolkoztál? -.-
2011. jan. 25. 16:48
 5/17 anonim ***** válasza:

Szóval, menjünk lépésről-lépésre.

Tehát, lefeküdtél vele, és valami ismeretlen oknál fogva kiszakadt a gumi (ezt is nehezen képzelem el, hogy sikerült, mert a noname olcsó gumi nálunk még sohasem szakadt el, de ok. Megtörtént)

Ezek után, ahelyett, hogy újat felhúzva folytattátok volna, helyette te picit bedugtad. Na, ennek mi értelme volt?

Aztán gyanítom gumiban folytattátok, vagy nem tudom, de ráélveztél a hasára. Ti tudjátok, ha nektek jó :)

Aztán hagytad, hogy jól odafolyjon, hátha esetleg jól elkap valamit a csaj, majd mindezek tetejébe be is tuszkoltál egy keveset, biztos, ami biztos?...

Hát, gratulálok. Szerintem a szexet hanyagoljátok még egy ideig... Ha közben nem vagy képes gondolkodni, akkor nem neked való.

Valószínűleg nem lesz terhes, eléggé csekély az esély rá, de azért mérget nem vennék rá.

De azért jegyezd csak meg a leckét, és aggódj egy ideig, mert ha elenyésző is, de van rá esély. Kellemes várakozást!

Legközelebb (olyan 2-3 év múlva, mikor képesek vagytok gondolkozni) meg védekezzetek.

És áruld már el: hogy a fenébe sikerült kiszakítani a gumit???

2011. jan. 25. 16:48
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem.

Kiszakadt a gumi.

Utána bedugtam egy kicsit.. de az semmiség.

Utána már ez a vége fele volt... ráélveztem a hasára.

Onnan fojt lefele az ágyra és én odanyúltam az ujjammal és megtévedtem és utána a hüvelyéhez is. És talán kicsit be is nyúltam mikor olyan^^ volt a kezem.

Ennyi.

am nemtudom a gumit h h szakadt ki

2011. jan. 25. 16:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Ritka, de tényleg megtörténhet olyan, hogy kiszakad a gumi.Kérdezőnek pedig: Igen, lehet terhes a barátnőd, de ugye téged ez nem zavar, hisz otthagyhatod egyedül egy babával, majd ő felneveli, vagy pedig az abortuszt választja, ami egész életében hatással lesz rá, mind testileg, mind lelkileg. De ez már nem fog érdekelni, mert lelépsz, ugye?
2011. jan. 25. 16:53
 8/17 anonim válasza:
szerintem sürgősen szólj a bnődnek hogy látogasson el a nőgyógyászhoz ...
2011. jan. 25. 16:56
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem.

Együtt basztuk el, együtt visszük véghez.

Mind a 2-en hibásak vagyunk.

:/

2011. jan. 25. 16:56
 10/17 anonim válasza:
van még 48órátok hogy kapjon a nőgyógyásztól egy ilyen terhesség megszakító tablettát vagy lehet van már olyan is amit több órán belül is belehet venni
2011. jan. 25. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!