Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta után fogamzásgátlót íratni mikor?
Többször volt gond mostanában az óvszerrel, ezért fogamzásgátlón gondolkodom. A legutóbbi balesetnél vettem be 72 órás tablettát. Gondolom el kell telnie vmennyi időnek, h a szervezet kiheverje ezt a hormonbombát. Kb. mennyi idő múlva kezdhetnék el tablettát szedni, ha nem szeretnék ártani a szervezetemnek?
Nyilván elmehetnék érdeklődni a nőgyógyászomhoz, de egyrészt hétvége van, másrészt egyelőre még csak elméleti a kérdés.

Szia!
Hasonló szituban voltam,mint te. Én mikor mentem 72 órásat kérni,szóltam a dokinak,hogy fog.gátlót is szeretnék majd iratni. Mondta,hogy oké,szedjem be,menjek majd el vérvételre,adott beutalót,és annak az eredményével menjek vissza hozzá Kb egy hétre rá a kezemben volt a recept, a köv. menstruáció után kezdtem el szedni a tabit.
Magáról a fog.gátlóról a véleményem, nekem semmi bajom nem volt vele,sőt,még a menstruációs görcsökön is segített..Annyi gáz lett miután abbahagytam,kb egy évig nem volt szabályos a ciklusom(azért hagytam abba,mert nem volt értelme szednem,pasi nélkül..:D)
köszönöm a választ! :)
egyébként nekem is nagyon durva görcseim szoktak lenni :S

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!