Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális menstruáció?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális menstruáció?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérdezni szeretnék vmit: Egy éve szedem a fogamzásgátlót és a vérzésem nagyon gyenge. Nekem mindig erős vérzésem volt előtte és nem tudom "megszokni" ezt a nagyon gyenge menstruációt.Mit értek ez alatt? Kb: egy nap egy darab tamponnal kibírom plusz az éjszakai. És ennyi.Ez tart 4 napig és ennyi. Szerintetek ebben nincs semmi szokatlan?

2011. jan. 21. 18:17
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nincs,mikor fogamzásgátlót szedtem nekem is sokkal gyengébb volt a menstruációm és rövidebb ideig tartott, és nem görcsöltem annyira mint előtte.
2011. jan. 21. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Dettó. Nekem is mindig görcsölt, és azt hittem, elvérzek, de a fogamzásgátlótól alig volt meg, meg nagyon rövid ideig is. Életemben nem volt olyan aktív a cekcuális életem! :) Minden havim után paráztam a nőgyógyásznál, hogy biztos terhes vagyok :) Jó fej volt, azt mondta, inkább nézzük meg egyszer potyára, mint hogy egyszer ne...
2011. jan. 21. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
A hatása normális, de az nem, hogy napi 1 tampont használsz. Max. 6 óránként cserélni kell. FErtőzést akarsz?
2011. jan. 21. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem én használok napi 1 tampont, csak azt mondom, annyi elég lenne.
2011. jan. 22. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!