Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy nap 2pirulat vettem be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nap 2pirulat vettem be veletlenul, mi legyen most?

Figyelt kérdés

Tegnap este mielott szorakozni indultam meg 1 ora volt az elott,hogy be kelljen vegyem a fogamzasgatlot.Jol szorakoztunk es mikor haza jottem ugy ejfel fele osztonsen agyba bujas elott be vettem meg eggyet(ez mar szinte reflex volt).Me reggel mikor beleneztem jottem ra,mit bakiztam.

Akkor ma ne vegyek be?Evel csokkent a gyogyszer hatasa?

2011. jan. 21. 14:25
 1/4 A kérdező kommentje:
azt ugye kihagytam,hogy mielott indultam is be vettem egyet,de szerintem ez logikus!
2011. jan. 21. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el a tájékoztatót. Benne szokott lenni, mi van ilyenkor.
2011. jan. 21. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem csökkent a gyógyszer hatása, de a mait is vedd be, ne hagyd ki! Ugyanúgy szedd 21 napig (a 21. szemet pótold egy másik levélből), majd tarts 7 nap szünetet. Tehát mindent úgy csinálj, ahogy szoktad.
2011. jan. 21. 17:18
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom,egyebkent errol nem ir semmit a tajekoztaton
2011. jan. 21. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!