Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szed itt valaki fogamzásgátlót, úgy, hogy tudja hogy
szívritmuszavara van?
Figyelt kérdés
nem lehet ebből baj? mert nekem kiskoromtól fogva van, és mikor felírattam nem voltam orvosnál, szóval csak úgy elkezdtem szedni(2 éve szedem ,eddig nem volt semmi baj)
a betegtájékoztatóban benne van, hogy akinek szívritmuszavara van az ne szedje.menjek el orvoshoz? vagy szedjem tovább?
2011. jan. 20. 14:14
1/9 anonim válasza:
szed
menj el
Ne szedd tovább!
2011. jan. 20. 14:18
2/9 anonim válasza:
De hogy szedheted úgy, hogy nem vizsgált meg nőgyógyász?? Ez így szörnyen veszélyes!!! Vérvétel és trombózisra való hajlam vizsgálata se volt?? Te nem vagy normális, kockáztatod az életed így... Azonnal nyomás a nőgyógyász, kivizsgálás és ha minden rendben, és a doki is igent mondd, akkor szedd tovább. Lehet, hogy 2 éve minden oké, de lehet, hogy holnap kapsz egy trombózist, leáll a szíved stb... Ez nem játék, nem csak egy cukorka... Ne haragudj, de hogy lehet ilyen felelőtlennek lenni?? 20/L
2011. jan. 20. 14:19
3/9 A kérdező kommentje:
vérvétel volt, meg mondtam a dokinak hogy volt a családban tüdőembólia,(amikor legelőször felírattam)de azt mondta szedhetem....de elmegyek inkább nőgyógyászhoz, nem érzem vmi biztonságosnak így:S
2011. jan. 20. 14:46
4/9 anonim válasza:
De hogyhogy ez csak 2 év után jutott eszedbe? :/ Ha Neked is van hajlamod az embóliára, plusz szívbeteg is vagy, akár fél év után kicsinálhatott volna a gyógyszer... Mielőbb menj orvoshoz.
2011. jan. 20. 14:49
5/9 A kérdező kommentje:
eddig nem volt semmi gond, meg nem is érdekelt, azért nem mentem.amúgy én csak a kérdésre kértem a választ, további megjegyzéseket nem kértem.
köszi a válaszokat
2011. jan. 20. 14:51
6/9 anonim válasza:
Szerinted a betegtájékoztató viccből írja hogy szívritmuszavarral ne szedje senki?
Mégis mit vársz, mit mondunk? Olvasni tudsz nem?
Abszolút jogos volt az oltás amit kaptál.
2011. jan. 21. 20:27
7/9 A kérdező kommentje:
ennyi erővel ne dohányozzon senki, mert rajt van a dobozon hogy halálos.....mégis majdnem mindenki szívja.......lebas zás persze nincs miatta................na mind1
2011. jan. 22. 11:49
8/9 anonim válasza:
Én nem szívom, soha nem is szívtam. És egy közeli barátom/barátnőm sem szívja.
Kinek mi a fontosabb... számomra a saját egészségem a legfontosabb, így én nem szívom, és nem is szedem (pedig még szívritmuszavarom sincs).
2011. jan. 22. 14:41
9/9 anonim válasza:
Igen, az lenne a leghelyesebb, ha senki nem dohányozna. Egyrészt a saját egészségüket is óvnák, másrészt a környezetükét is... Elszörnyedek, mikor azt látom, hogy egy anyuka a babakocsit tolva szívja a cigijét... Nekem soha nem volt a számban cigaretta, és nem is lesz. Remélem hamarosan mi is csatlakozunk azokhoz a modern országokhoz, ahol már minden közterületen és szórakozóhelyen betiltották a dohányzást- ott 10% alá csökkent a dohányosok száma... Sajnálom azokat, akik szívják, és nem veszik komolyan a ráírt figyelmeztetéseket, mondjuk valószínűleg a legtöbbnek fogalma sincs arról, mik azok az anyagok, amiket ráírnak, és nem tudja, milyen hatással van a szervezetére... Aki meg tudja, és nem érdekli, az magára vessen... Nálunk is sokan szívják az orvosin, mindenki tudja pontosan, hogy mit okoz, de nem érdekli őket- nem véletlenül halnak az orvosok átlagosan 10 évvel előbb... Én nem szeretnék közéjük tartozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!