Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan 72 órás tablettát venni amihez nem szükséges orvosi recept?
Szia,
Olyan gyógyszer nincs amit nem orvos ír fel, ezt csak receptre adnak.
Esetleg szülőknek elmondani, hogy tiniambulanciára menjetek el...
Szia.
Az én történetem a következő 17 éves koromban az akkori párommal becsúszott a baleset és akkor úgy gondoltuk még nem kéne hogy szüljek hisz még nagyon fiatal voltam , éjszaka volt és nem volt a környékünkön kórház meg orvosi ügyelet a legközelebbi kórház is 35 km volt tőlünk de volt egy éjjel nappali patika a tőlünk levő 10 km városban , beültünk éjszaka közepén az autóba elmentünk a patikához és azt mondtuk a patikusnak aki persze nem ismert minket hogy nagyon messziről vagyunk itt nyaralunk a közelben rokonoknál de becsúszott a baleset még 1 hét mire hazamegyünk és legyen szíves adjon nekünk 72 órás tablettát mert még csak 17 éves vagyok és felelőtlen voltam de tanultam belőle de még nem szeretnék szülni , a patikus megszánt és kaptam gyógyszert mindenféle recept, orvos és mindenki tudta nélkül , bár lehet ez egyedi eset és nem volt szép tőlünk hogy nem mondtunk igazat de a cél érdekében muszáj volt megtenni , ez 10 éve volt azóta nem tudom mit változott a helyzet mert azóta nem kerültem ilyen helyzetbe de ha nem szeretnél szülni és beismerted a hibádat hogy felelőtlen voltál akkor szerintem egy próbát megér ha nem sikerül akkor reggel irány a doki , ez egy jó tanács volt részemről és tudom hogy ezért a történetért most itt sokan le fognak pontozni , de csak a saját tapasztalatomat írtam le.
Remélem minden úgy fog történni ahogy te szeretnéd.
De egy plusz megnyugtatás ha 72 órán belül vala oknál fogva mégsem tudnád beszerezni a tabit és kiderül hogy babát vársz amit úgy tudsz meg ha holnap nem tudod a tabit bevenni azonnal menj orvoshoz aki csináltat egy labort sürgősséggel és abból kiderül hogy babát vársz-e és ha igen kaphatsz egy injekciót ami egy erős vérzéssel elhajtja belőled , ezt onnan tudom hogy nemrég fejeztem be a sulit és a volt osztályfőnököm mesélte hogy egy pár hónappal ezelőtt ő is így járt , ne ess kétségbe mert van megoldás csak tenned kell érte.
Kitartás. :-)
Bp-i vagy? Ha igen, tudok segíteni. Van egy olyan gyógyszertár az egyik kerületben, ahol iszonyat sok roma lakik. Ezért ebben a gyógyszertárban a fogamzásgátlókat recept nélkül adják ki, csak hogy védekezzenek! Lehet, hogy a 72 órásat is.
De ez legyen csak végszükség. Gondolom Te is tudod, hogy a leghelyesebb az lenne, ha elmennél dokihoz felíratni és Ő el is mondana mindent erről a gyógyszerről. (mikor fog megjönni a mensi, mire kell figyelni stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!