Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik fogamzásgátlótól hízhatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fogamzásgátlótól hízhatok?

Figyelt kérdés
Vékony lány vagyok, mindig is próbáltam felszedni pár kilót de sose sikerült. Korábban szedtem már fogamzásgátlókat, de egyiktől se híztam. Ha nagyobb hormontartalmút szednék, nagyobb esélyem lenne hízni? Vagy az nagyon megterhelné a szervezetemet?
2011. jan. 18. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyiktől sem, ha a szervezetedben nem okoz olyan változást. Hízni úgy "lehet" fogamzásgátló mellett, ha megnöveli az étvágyadat és emiatt többet eszel, amúgy nem. A mai tablettákra amúgy ez már elég kevéssé jellemző. A fogamzásgátló egész biztos, hogy nem fog megoldást jelenteni arra, hogy változtass a testalkatodon.
2011. jan. 18. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
max étvágynövelő hatásuk lehet. de ha nem vagy hízékony, nem feltétlenül megoldás.
2011. jan. 18. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor hízol, ha nem szedsz.
2011. jan. 18. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Én lindynette20-tól híztam kb 4-5 kilót,de én nagyon hajlamos vagyok a hízásra! Amikor abbahagytam a fogamzásgátlót akkor is feljött 4kiló!
2011. jan. 18. 13:21
 5/6 anonim válasza:

Én mercilont szedtem, nem ettem tőle többet, de 8 kg feljött rám 2 év alatt. Ahogy abbahagytam még többet is ettem, és 4 hónap alatt az egész lejött.Sőt még fogytam is 2 kg-t.

22L

2011. jan. 19. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak attól hízhatsz, amelyiket éppen szeded :P

Igazából pont akkor esély van arra, h akármelyiktől, mint arra, hogy egyiktől sem.

2011. jan. 21. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!