Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan itt, akinek közti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan itt, akinek közti vérzése volt a fogamzágátlótól, és terhes lett? (nem az első pár havi közti vérzésre gondolok)

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy 4 éve szedem ugyanazt a fogamzásgátlót, és ebben a hónapban pecsételő vérzésem volt végig az utolsó héten.

A vérzés jelentkezése előtt voltunk együtt csak a férjemmel, azóta nem.

A dokim felhívtam, gyógyszerváltást javasol, majd megyek is hozzá hét végén.

Egy netes dokit megkérdeztem, azt mondta, lehetett peteérésem, és attól is lehetett a vérzés. Hát mit mondjak, "megnyugtatott"

Várom a tapasztalatokat.

2011. jan. 17. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ma megyek, ugyanezzel a gonddal. Nekem is gyógyszerváltás kell. Igen lehetsz terhes simán, főleg, hogy a pecsételő vérzés jelzi, hogy alacsony a sárgatest hormon és nem elég a védettség.
2011. jan. 17. 12:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Na akkor para ezerrel :(

Bár a vérzés jelentkezése óta nem voltunk együtt, addig meg ugye nem tudtam előre, hogy vérzés lesz

2011. jan. 17. 13:48
 3/5 A kérdező kommentje:
És nem is a legalacsonyabb hormontartelmút szedem ...
2011. jan. 17. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is ez a gondom mi voltunk együtt a párommal a vérzés alatt nekem már 10 napja tart és hol erősebb vérzés hol gyengébb, nem mondta a doki hogy kiegészitő védekezést kell használni szóal nem tudom
2011. jan. 19. 11:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Közben voltam orvosnál, gyógyszert váltottunk

Azt mondta, ha peteérésem lett volna, akkor is több síkon véd a tabletta, így ne aggódjak, hogy teherbe estem

2011. jan. 19. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!