Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs peteérésem, szedhetek fog. Gátlót?
Figyelt kérdés
Miért szükséges azt tudnom fogamzásgátló szedéséhez, hogy van-e peteérésem? Ha nincs, akkor nem lesz hatásos a gyógyszer?2011. jan. 16. 21:17
1/18 anonim válasza:
Ezt te honnan veszed hogy szedéséhez szükséges azt tudnod hogy van-e peteérésed?:S
2/18 anonim 

válasza:

Hány éves vagy, 12?
Ha nincs peteérésed, akkor mi a francnak szednél fogamzásgátlót??
3/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a bunkó megnyilvánulást;)
Egy orvosnak mutattam meg a vérvizsgálat eredményét, és ő mondta, hogy ahhoz, hogy szedhessen valaki fogamzásgátlót, meg kell vizsgálni, hogy van e peteérése...
2011. jan. 16. 21:23
4/18 Cleptomaniac 

válasza:

"A hatásmechanizmus lényege, hogy szedés során csökken a petefészek hormonális működése, s nem jön létre peteérés."
5/18 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. jan. 16. 21:29
6/18 anonim 

válasza:

iylen esetekben mechanikai fogamzásgátlót kell használni, ezidő alatt megpróbálják kideríteni az igazi okot, amiért nincs peteérés...
7/18 A kérdező kommentje:
és ha nem vettem részt ilyen vizsgálatban, és szedem a fogamzásgátlót, akkor mi lesz?
2011. jan. 16. 21:35
8/18 anonim 

válasza:

esetlegesen nem kezelt betegség, pár év múlva pedig nme meghatározott okú meddőség...:S
9/18 A kérdező kommentje:
már csak azt nem értem, hogy akkor a legtöbb orvos, miért állítja ki olyan könnyedén a recepteket?:S
2 dokinál voltam (nem magánrendelés) a 2., még meg sem jött a vérvizsgálatom eredménye, de már a kezembe nyomta a receptet, hogy nyugodtan szedjem...
2011. jan. 16. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!