Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit ajánlotok? Akivel volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ajánlotok? Akivel volt ilyen az mit cselekedett?

Figyelt kérdés

Az van hogy a barátnőmmel több mint 1,5 éve vagyunk együtt. Először a Belara nevű fogamzásgátlót szedte, de azt abbahagyta mert rosszul volt tőle. Átváltott a Yasminellre. Bővebben lent.

Tehát amikor abban az 1 hétben nem szedi, akkor nagyon fáj végig a feje. Nem ez a legaggasztóbb, hanem hogy állandóan előjönnek gombás tünetek ( viszketés, égés). Issza a grapefruit kivonatot is, meg nincs forró fürdő, se habfürdő és mégse változott semmi. Nagyon sokszor előjön, mondhatni minden 4-5. sex után.

2011. jan. 13. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
újabb tabletta kell... ez se megfelelő, szépen el kell menni nőgyógyászhoz
2011. jan. 13. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:

És te tuti nem vagy gombás ?

Nem feltétlenül van tünete . Érdemes lenne magad is megvizsgáltatni , ha még nem tetted .

2011. jan. 13. 08:40
 3/7 A kérdező kommentje:
De én is viszkettem...De bekentem 2-3-szor és nemvolt már baj nálam. de attól még kentem 3-4 napig napi 3szor, hogy tutira elmúljon. Esetleg tudnátok olyan fogamzásgátló megoldást aminek nincs hormontartalma? vagy ilyen nem létezik?
2011. jan. 13. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát pl a canesten -t 2 hétig kell használni (régen használtam , de ha jól emlékszem eddig kell) akár van tüneted akár nincs . És persze nem árt utána urulógushoz elmenni egy labor vizsgálatra . Nyugi , nem fog hozzád nyúlni , csak bele kell recskázni egy fiolába és leadni :) .

Nem hormonális fogamzásgátló meg szinte csak a gumi ami jól is működik .

2011. jan. 13. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Volt vérvizsgálata mielőtt felírták a gyógyszert? Mert előfordulhat, hogy allergiás az egyik összetevőjére.

Nem hormonális fogamzásgátlás pedig a hüvely kúp/tabletta, de ezek még elég frissek, úgyhogy érdemes mellé a megszakításos módszert is alkalmazni. ( a hüvely kúpnak gomba ölő hatása is van)

2011. jan. 13. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én pont ezért hagytam abba a tabit, mert állandóan kijött a gombám. Kb. fél évig kezeltek folyamatosan, mikor meguntam és abbahagytam azt a szart, egyből helyrejött minden....
2011. jan. 15. 13:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat. holnap megyünk nőgyógyászhoz, remélem okosabbak leszünk:)
2011. jan. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!