Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Más is járt így a NuvaRing-el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nigra kérdése:

Más is járt így a NuvaRing-el?

Figyelt kérdés
Tegnap járt le a második gyűrűm, múlt hónapban is meg most is azt tapasztaltam, hogy kedden este leveszem a gyűrűt, szerda reggel már olyan rosszul vagyok, semmi étvágyam a hányingertől, szédülök, görcsöl a hasam, magas a vérnyomásom (amúgy ez hó közben is előjön 1x-1x hogy majdnem elájulok). A libidómat nullára vágta, ráadásul kedden levettem múlt hónapban is és csak szombat reggel volt hajlandó nagy nehezen megjönni. Tablettát nem tudok szedni, attól még rosszabb a helyzet...van valaki hasonló helyzetben? És ha igen, akkor mit használ? :(
2011. jan. 12. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Nyilván extrémen érzékeny vagy a hormonális változásokra. Pech.

A megoldás a nem hormonális fogamzásgátlás.

2011. jan. 12. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Hat, sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a szervezeted nem bírja a hormonális fogamzásgátlást... A gyűrűnél pedig nincs alacsonyabb hormontartalmú szer. Szerintem semmiképp ne tedd fel a 3. gyűrűt, hosszútávon ez így nem mehet, még valami bajod lesz. Menj vissza a dokihoz és kérd ki a véleményét, hogy mit javasol ilyen esetben.

Amúgy a gyógyszer után az óvszer a legbiztonságosabb, a többi módszer inkább csak akkor jöhet szóba, ha nem baj, ha becsúszik a baba.

26/N

2011. jan. 12. 11:26
 3/8 A kérdező kommentje:
az óvszer nem jöhet szóba....latex allergia :S még egy baba meg aztán nagyon nem hiányzik :D egy éves a lányunk most készülök visszamenni dolgozni, nincs az az isten, hogy még egy gyereket bevállaljak :)
2011. jan. 12. 11:33
 4/8 A kérdező kommentje:
a spirálon gondolkodtam (hormonmentes) de olyan gonoszakat mondanak róla:S (teherbe esnek mellette, mondjuk más mellett is szoktak, méhen kívüli terhesség, meddőség, halál:S)
2011. jan. 12. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát, figyu, óvszerből lehet kapni latexmenteset is, bár bizonyára drágább... Hú, szegénykém, nem vagy könnyű eset... :) A spirálról sok rosszat hallani valóban...

26/N

2011. jan. 12. 11:46
 6/8 A kérdező kommentje:
lemegyek délután a háziorvosomhoz, hátha mond valami okosat vagy ad beutalót vagy valami.....talán lehet valamit kezdeni velem:S
2011. jan. 12. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Van latexmentes óvszer, bár elég borsos az ára.

Szerintem a spirált kellene megpróbálnod. A méhen belüli eszközök elég nagy biztonságot adnak.

Persze, semmi sem 100%.

Vagy kombináljátok a módszereket:

- pesszárium + spermicid

- spermicid + megszakítás.

Ezek mellé nem árt még a naptármódszert is beiktatni.

De azért ez macerás.

2011. jan. 12. 12:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, én is spermicidet, és pesszáriumot ajánlok. Bár őszintén szólva nem tudom, hogy a pesszárium nem latex alapú-e.
2011. jan. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!