Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki regulon fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki regulon fogamzásgátlót szed, annak hány napig szokott tartani a menzesze?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Igazság szerint ez nem elsősorban gyógyszerfüggő, hanem egyénfüggő, hiszen mindenkinek máshogy viselkedik a szervezete, teljesen különböző tapasztalatok lehetnek ugyan azon gyógyszer mellett is.

Nekem egy másik gyógyszer mellett 4-5 napos szokott lenni, de van akinek ennél rövidebb, van, akinek hosszabb. Valójában nem sok jelentősége van a hosszának, pont, mint ahogy annak sincs, hogy hanyadik napon jön meg a szünetben.

Előfordulhat, hogy jár erre egy regulonos és leírja, hogy neki hány nap, de annak számodra nem lesz semmilyen információértéke, nem fogsz tudni semmilyen következtetést levonni a saját vérzésedre vonatkozóan.

26/N

2011. jan. 12. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem több, mint egy hét volt, azóta diant szedek
2011. jan. 12. 23:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert nekem eddig kb: egy hétig tartott, mióta a regulont szedem csak 4-5 nap!
2011. jan. 13. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális, hogy rövidebb a vérzés, hiszen nem vastagszik meg annyira a méhnyálkahártya, mint term. ciklus esetében. Nyilván a kevesebb rövidebb idő alatt kiürül. :)

26/N

2011. jan. 13. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!