Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mercilontól csökken a libidó, ez igaz? Van olyan tabletta, ami mellnövekedést is okoz?
Figyelt kérdés
Most írta fel nekem a doktor vérképelemzés után életem első tablettáját, a Mercilon-t, 1 hónapos tesztelésre. Ugye ez idő alatt nem megy nagyon el a kedvem a szextől? Nagyon rossz ez a tabletta? :(2008. jan. 23. 16:28
1/6 anonim válasza:
Minden tablettának más és más a hatása az embrekre! Van akinek ez okozza a mell megnagyobbodását, van akinek más! Van akinek más gyógyitól megy el a szextől a kedve! Mindnekire más hatással van! Érted?
2/6 anonim válasza:
én már 8 hónapja szedem, de egyeltalán nem ment el a kedvem a szextől! Nekem bevált ez a gyógyszer! Nem volt semmi panaszom és már elejétől kezdve beállt a menzeszem, szintem órára pontosan megjött azóta!
3/6 anonim válasza:
Én is ezt szedtem, igaz már régebben, nekem nagyon bevállt, tökéletes volt!!
Ne félj tőle!!
A libidó nem csökken, én mindig is szexmániás voltam:-)
A mell nőhet, de nem törvényszerű, inkább ritka.
Csak nyugalom:-)
4/6 anonim válasza:
Mrcilont én is szedtem, nekem is teljesen jó volt. Bár mellnövekedést nem okozott... :D Ne aggódj, okés lesz!
5/6 anonim válasza:
Nekem nincs annyi kedvem a szexhez, mint előtte volt.. :S de ne izgulj, majd megtapasztalod, h jo-e vagy nem.
6/6 anonim válasza:
Szia. Figyelj minden fog.gátlónak ugyanaz a hatása csak kinél mi erősebb a melnsgyobbodás is lehetséges. Én a femoben nevü gyógyszert szedem nekem az vált be és a mellem is nő tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!