Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy baj van? (Folyt. Lent)
Figyelt kérdés
Az óvszer dobozán fel van tüntetve hogy a doboz kibontásától számított 1 hónapig jó a gumi. A barátnőmmel használt óvszer doboza viszont jóval több ideje ki volt bontva. Lehet hogy így nem volt jó, és baj van?? :S (Az is lehet hogy a kibontás az nem a dobozra hanem magára az óvszeres zacskóra vonatkozik, nem tudom..) help lécci :S2011. jan. 6. 14:10
1/4 anonim 

válasza:

maradjunk annyiban, h az óvszeres zacskó -.-'
3/4 csakegynév 

válasza:

Attól hogy kibontasz egy doboz gumit nem lesz baja mert ugye valahogy belekerül abba a dobozba:) A gumik külön vannak csomagolva szerintem arra érti csak hülyén van lefordítva előfordul. De azt meg ha kibontod úgyis elhasználod kétlem, hogy bármi baj történne ebből felesleges idegeskedned. Egy átlagos gumi gyártástól számítva 5 évet bír.
4/4 anonim 

válasza:

Ezt az 1 hónapot nem értem.Magát a dobozt bármikor kinyithatod,nem történik semmi.A dobozon kivül általában egy dátum áll pl. 2012.08 eddig az időpontig lehet felhasználni a benne lévő óvszereket.Az óvszerek külön tasakba vannak csomagolva.Ezt a tasakot,ha kinyitod az óvszert azonnal fel kell használni,mert hamar kiszáradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!