Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt ilyet más is escapelle-től? (esemény utáni tabletta)
A ciklusom 18. napján, tehát kb a peteérésemkor történt egy kis baleset, ami miatt escapelle esemény utáni tabit vettem be(48 órán belül), mellékhatásaként enyhe hasmenésem volt, és nagyon fáradt voltam. ennek már több, mint 2 hete, kb 10 napja enyhe vérzésem van. Eleinte azt hittem, hamarabb jött meg a tabi miatt, de a vérzés nem lett erősebb(ahogy szokott), és nem múlt el 5-6 nap után.
Közben időnként görcsöl a hasam, néha feszül a mellem, és persze nagyon stresszelek.
Hülyén hangzik a kérdés, de szerintetek menstruálok? Volt másnak is ilyen panasza az escapelle-től? Lehetek terhes?
Holnap megyek orvoshoz, de eléggé ideges vagyok, és érdekelne, hogy van-e rá okom.
A legegyszerűbb az lenne, ha szenvedés és idegeskedés helyett csinálnál egy tesztet reggelim első vizeletből.
Ha nem vagy terhes, akkor a tabi mellékhatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!