Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem múlik el a menstruáció?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem múlik el a menstruáció?

Figyelt kérdés
Az első levelet szedem a fogamzásgátló tabiból és eddig semmi probléma nem is volt. De most a mensturációm már két hete tart(igaz nem nagy mértékben) Ez miért lehet?
2011. jan. 5. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász válaszol rá!
2011. jan. 5. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
én 2féle fogamzásgátlót is szedtem (volt köztük pár évnyi kihagyás) mindkettőnél végigvéreztem az első hónapot! elég természetellenes dolog beleavatkozni a hormonháztartásba, tehát ez lehet az oka. ha a második levélnél is fenn állna a dolog, szerintem menj vissza a nőgyógyászodhoz!
2011. jan. 5. 22:02
 3/5 anonim válasza:
Hanyadik naptól szeded? Mármint mikor megjött, akkor az első napon kezdted el szedni, vagy az ötödiken? Állítólag ha az ötödik napon veszed be az elsőt, akkor egész hónapban számíthatsz a vérzésre...
2011. jan. 5. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az egyik előzővel, ha ötödik naptól szedted, akkor várd végig a hónapot, és ha még utána is fennáll a helyzet, rohanás a nőgyógyászhoz.

Ha első naptól szedted, akkor már most kéne panaszkodni, hogy probléma lehet.

Egyébként továbbra is mondom: vannak, akiknek szükségük van a hormonháztartás kis megváltoztatására a tablettával. Én is évekig szenvedtem a túl bő, két hétig tartó vérzéseimmel, amit aztán a tabletta pillanatok alatt óramű pontosra beállított és mostanra nem tart tovább a másoknál természetes öt-hat napnál. Szóval olykor szükséges, hogy közbeavatkozzunk, hacsak nem akarunk éveken át szenvedni, akinek pedig alapból nincs semmi problémája, az szerencsés:)

2011. jan. 5. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Előfordul. Ha nem túl erős, egyelőre nem kell belőle nagy problémát csinálni. Ha második levélnél is vérzel, akkor orvoshoz kell fordulni.

Egyébként megjegyzem: Pont, hogy akkor van kisebb esély az elhúzódó vérzésre, ha nem első nap veszi be a tabit. Legalább is az orvosok azt szokták mondani.

2011. jan. 5. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!