Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baleset?! Van ok félelemre?
(Dinamikus) aktus volt. Nekem sikerült elmennem, neki nem. Másképp szerettük volna folytatni, viszont mikor az úriember kihúzta a szerszámát, az óvszer bennem maradt (anyag nélkül). Nem mostanság kell megjönnie a menzeszemnek, ettől függetlenül kissé parázom.
1. Lehet gond?
2. Nincs hüvelyorgazmusom. Miért?
3. Miért ilyen nehéz az élet? :)
Nem hiszem, hogy kéne de a biztonság kedvéért vegyél egy 8 napos tablettát, ami kiirtja ha valami fickó belemászott a petébe... :D
Azért nincs hüvelyorgazmusod, mert valószínűleg eddig rossz emberekkel kerültél össze. Csiklóorgazmusod rendesen működik? :)
Szerintem nagyon kevés az esély arra hogy gond legyen, de sosem zárható ki teljesen, semmilyen védekezés mellett.
Hüvelyi orgazmusa a nők többségének nincs, szóval ez nem gáz. Nekem is csak csiklói van, de ez teljesen tökéletes számomra :)
Hát szerintem jelen esetben egy sürgősségi tabletta többet árt, mint használ.
"Nem mostanság kell megjönnie a menzeszemnek"
Azért ennél konkrétabban is megfogalmazhatnád. Egyébként sem a menzesz közelében van a legnagyobb esély a terhességre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!