Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől késik? Segítség!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől késik? Segítség!

Figyelt kérdés

Szombaton bevettem az utolsó tablettát,viszont a pénteki tabletta után pár órával hasmenésem volt.Szombaton a szokott időben vettem be.sajnos a menzeszem még nem jött meg.terhesség kizárva.

Mért nem jött még meg?

Mi befolyásolhatja??

2011. jan. 5. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy amúgy mikor szokott megjönni? Mert a 7 napos szünetben bármikor megjöhet. Nekem szerdán szokott lenni az utolsó szem és vagy vasárnap, vagy hétfőn jön meg... (És az 1 nap csúszás így bele szokott férni, általában vasárnap, de néha hétfő). Mert ha ez az 1. levél, ne aggódj, megjöhet pénteken is. Ha már sokadik és mondjuk vasárnap meg szokott jönni, és egyáltalán nem jön meg a szünetben, akkor jobb, ha orvoshoz fordulsz. 20/L
2011. jan. 5. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:

ha csak egyszeri hasmenésed volt az nem gáz csak az ha folyamatos. mondjuk 2-3 nál többször híg a széklet..

péntekig bármikor megjöhet,

2011. jan. 5. 16:55
 3/8 A kérdező kommentje:

a harmadik levelet szedtem be és eddig szerdán meg szokott jönni!

és a hasam is kezd fájni :(

2011. jan. 5. 17:36
 4/8 A kérdező kommentje:
hasmenésem pedig 2x volt.8-kor bevettem a tabit és olyan 10körül volt.
2011. jan. 5. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem a terhességnek nem nőt az esélye azzal hogy ( lehet) hogy kihagytad a 20 tabidat.. szerintem ma holnap megjöhet, nyugi:)
2011. jan. 5. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
ja és ma szerda van:) tehát gyakorlatilg még nem is késik:)
2011. jan. 5. 17:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!

Igen még nem is késik de eddig kora reggel meg szokott jönni, és megijedtem, de megjött szerencsére úgyhogy megnyugodtam.És még egyszer köszönök mindent! :)

2011. jan. 5. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Máskor ne aggódj, még egy napos csúszás is belefér. Nekem van, hogy vasárnap reggel jön meg, és van, hogy hétfő délután (bár ez elég ritka).
2011. jan. 5. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!