Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15éves vagyok és trombózisom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15éves vagyok és trombózisom volt a fogamzásgátló miatt Szerintetek ezek után csak óvszerrel tudok védekezni vagy van más megoldás is amiben nincs hormontartalom?

Figyelt kérdés
A trombózist örököltem, de a fogamzásgátlóm legkisebb hormontartalmú volt.
2011. jan. 5. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ismerős... Nekem a petefészekcisztám miatt volt elviselhetetlen görcsöm (menstruációkor mindig beledagadt a petefészekbe). Megnéztek cisztára? Lehet, hogy az okozza. Amúgy rajtam sem segített semmilyen fájdalomcsillapító, egyedül a Cataflam tabletta, de ezt csak receptre adják ki. Ez kiüti, esetleg megpróbálkozhatsz vele.
2011. jan. 5. 11:45
 12/19 A kérdező kommentje:
nekem az sem használ, mert a kórházba azt adtak a lázra meg a lábfájásomra ami a trombozis miatt volt, de még a lábamra sem használt :S meg akkoris ugyebár a gyógyszer elhagyása után megjött és semmi sem segített.Egy csomó gyógyszert adtak de nekem ugyanúgy görcsölt a hasam.
2011. jan. 5. 11:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérj kivizsgálást, hogy mitől van a fájdalom, mert egyáltalán nem normális!
2011. jan. 5. 12:07
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
3 éve van barátod? Szűzanyám!!
2011. jan. 5. 12:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi a baj azzal, ha 3 éve van barátja? Főleg, hogy írta, nem feküdtek le....
2011. jan. 5. 12:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp válts nőgyógyászt, mert azzal, hogy ki se vizsgáltatott trombózisra való hajlamra, és úgy felírta a fogamzásgátlót, az életedet veszélyeztette! Egyébként esetleg természetgyógyászhoz tudsz fordulni a görcsökkel, de mindenképp olyat keress, akinek van orvosi végzettsége.
2011. jan. 5. 13:56
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Vannak nem hormontartalmú készítmények, de azok nem vmi megbízhatóak. Ha nem szeretnél még babát (márpedig gondolom nem szeretnél), akkor maradj a guminál!!!!
2011. jan. 5. 14:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezt az orvost a továbbiakban a lehető legnagyobb ívben elkerülném! amikor felírta, kizárt, hogy ne kérdezte volna, van-e trombózishajlamod, és ilyen esetben a legszigorúbban eltiltanak mindenféle hormonális fogamzásgátlástól! Tehát messze kerüld a tablettát meg ezt az orvost is a hátralévő életedben és inkább azon aggódj, hogy meggyógyulj a trombózisból! szerencsés vagy, hogy egyáltalán túlélted, ugye tudod?
2011. jan. 6. 11:38
 19/19 A kérdező kommentje:
igen tudom és szerintem ezt fogom csinálni, hogy átmegyek másik orvoshoz.
2011. jan. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!