Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fű befolyásolja? Ha igen, hány százalékban?
- Nem akarok csinálni tesztet. Nem félek attól, hogy terhes vagyok. Nem vagyok terhes. Nem vagyok nagy füves aki babát szeretne. Nem szeretnék (még) babát. Nem vagyok nagy füves, sőt egyáltalán füves nem vagyok. Ezt azoknak, akik a válaszaikban, majd negatív kritikát mondanak Rólam, elmondják, hogy ha olyan felelőtlen vagyok, hogy füvezem, akkor ne akarjak gyereket vállalni.
- Ha valaki terhes lesz, de nem tud róla, vagy tud róla de nem biztos benne, és csinálni akar egy tesztet, de előtte füvezik (Most kérlek ne arról mondjátok el a véleményeteket, hogy milyen ember az aki babavárás előtt, vagy teszt csinálás előtt neki áll füvezni.) pár órával, vagy akár pont előtte, az befolyásolhatja e a teszt eredményét?
Köszönöm az értelmes válaszokat. :-)
17:03nak: Pontosan 7 mondatban mondtam el, hogy mit nem szeretnék válasznak kapni. A többiek miért tudtak a kérdésemre felelni, és neked miért volt olyan fontos, mégis abba belekötni, amibe kértem h ne? Mindegy, azért Neked is köszönöm, hogy legalább válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!