Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet úgy helyezni az óvszert, hogy a fitymát nem húzod le a makk alá?
Alapállapotban is a fitymát mindig a makkon tartom, könnyedén le tudom húzni, szal nincs fitymaszűkületem, de hosszú ideig úgy tartani kényelmetlen. Ha lehúzom a fitymát és úgy húzom fel az óvszert akkor nagyon kényelmetlen, szokjam meg és kész?:) Szex közben úgyis lecsúszik a fityma a makk alá? Óvszer nélkül is?
Apróságok, de szerintem ezen múlik minden, ilyen kérdés még nem volt, visszanéztem. Előre is köszönöm, ha valaki érdemben válaszol. 16/F
Na ez engem is nagyon érdekelne..
16/F
Én a fitymát a makkon szoktam hagyni, a gumi végén kicsit többet összefogok, és úgy húzom fel. Íg berakáskor a gumi és fityma már hátra is csúszik, és mivel több gumit hagytam, nem is feszül. (Levegő ne legyen benne)
Próbáltam úgy is, hogy előbb lehúztam a fitymát a makkról, de akkor úgy éreztem, nincs rajt eléggé a gumi, féltem, hogy lecsúszik.
Szia!
Lehet!Mi az első pár szexnél nem nagyon tudtuk mi a baj, mármint azért mert elég sok ideig...40-50 percig is eltartott mire a párom elélvezett, aztán rájöttünk:)mert a fitymát fennhagyva huztuk fel a gumit, és igy még kevesebb inger érte...de ha nincs rajtad óvszer akkor tuti lecsuszik alá, de az már nem fog zavarni egy jó meleg nedves punciban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!