Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátommal nemszoktunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal nemszoktunk vedekezni. De nemmegy elbennem ebbol lehet baj? Mar nagyon sok baratnoje volt de meg egyik se esett teherbe es en se padig mar 2eve igy van.

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 01:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgyis magasról szarsz arra, hogy mit írunk, és úgy sem fogsz védekezni, hiába mondjuk, hogy ez veszélyes, akkor mégis mi a büdös szarért írsz ki kérdést?

Igen, lehet baj. Előbb utóbb teherbe esel, aztán nézhetsz.

Hiába vigyáz... a péniszből orgazmus előtt is ürülhet ondó úgy, hogy észre sem veszi.

Egy év alatt 100 nőből 35 esik teherbe ezzel a módszerrel. Eddig csak szerencséd volt. Vagy továbbra is az lesz, vagy nem.

De hiába magyaráz neked az ember, úgy sem ér semmit.

2011. jan. 3. 09:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Védekezés nélkül 1 év alatt 100 nőből 85 teherbe esik. Megszakítással 35. Vagyis max. 3 év alatt összejön a gyerek, ebből kettőt már megúsztál. Ha idén is megúszod, az meddőségnek hívják.
2011. jan. 3. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Ma második 08:57.

Ne haragudj, hogy ezt kérdezem, de hány éves a lányod?

2011. jan. 3. 17:29
 14/15 anonim ***** válasza:
12, 10 és 7 évesek a lányaim :) miért?
2011. jan. 3. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Félreolvastam valamit. Úgy értelmeztem, hogy az egyik lányodnak a menzesz idején fogant a babája, ezért kérdeztem. De mikor láttam a lányaid életkorait, még sokszor átolvastam, mire rájöttem, mi volt a hiba (az értelmezésemben.) Azért köszönöm.
2011. jan. 3. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!