Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből baj? Ilyenkor mit tegyek?
hát, én mikor elkezdtem szedni a tablettát 2 hét után lefeküdtem akkori párommal. nálunk semmi gond nem volt, de az az igazság, hogy ez nagyon ember- és gyógyszerfüggő. Nem tartom valószínűnek, hogy baj lesz, ha továbbra is szedni fogod, de ha félsz, akkor menj el a nőgyógyászhoz, és tőle kérj szakszerű tanácsot.
2011. jan. 2. 13:44
Én is symiciát szedek, de ez már az első naptól hat, benne van a betegtájékoztatóban, olvasd el! A nőgyógyász nekem egy hetet mondott, hogy biztos legyen a hatása, úgyhogy nagy baj nem lehet.
2011. jan. 2. 13:46
72 órásat semmiképpen se vegyél be.Ha a mensid első napján kezdted el szedni a fogamzásgátlót,akkor jó eséllyel védve voltál.
2011. jan. 2. 13:47
4/10 A kérdező kommentje:
Hát csak ugye én még soha nem szedtem fogamzásgátlót.. ez az első levél.. és a doki se véletlenül mondta sztem h az első levél még nem hat.. ezért félek csak..
Azt mondja az első szemtől véd..és ha gyenge a gyógyszer? Azt csak max. a levél második felétől tudod meg, vagy a második levéltől, amikor pecsételő vérzésed lesz, ezt az elején még nem tudod. Ezért utálom,ha valaki olyan tanácsot ad,hogy persze szexelj csak nyugodtan, védve vagy. Lófaszt!
Nem véletlenül van ,hogy 3 levél után, ha nincs panasz, akkor tuti a védelem, rendszeres szedés mellett.Nekem az első gyógyszerem kevés volt.Váltani kellett rögtön.
2011. jan. 2. 13:55
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor most vegyek be vagy ne?? Utánna hogy szedjem tovább a f.gátlót??:S
Ne vegyél be, csak máskor legyél felelősségteljesebb.Most a legkisebb az esélye, hogy terhes lehetsz.
2011. jan. 2. 14:02
Szedd úgy tovább,ahogy kell.72 órásat ne vegyél be,ennyi hormont nincs értelme magadba tömnöd!Az esélyed a babára minimális,főleg azért javasolják az első hónapban a mellévédekezést,hogy maximálisan biztonságos legyen.
2011. jan. 2. 14:04
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Legközelebb tuti nem lesz ilyen csak hát szilveszter.. ő is ivott én is.. nem sok mindenre emlékszem.. nem is hiszem h gondoltunk akkor erre h védekezni is kéne.. :S:S
én is most kezdtem el szedni, nekem még van 6darab, de már csináltuk gumi nélkül. Utána olvastam ezeknek, még egy doktort is megkérdeztem és azt mondta, hogy ha a menstruáció első napjától szeded, akkor nagyon minimális, sőt szinte nincs esély arra, hogy terhes legyél!
Szóval ne vegyél be 72 órásat! Tényleg értelmetlen lenne!
Ha meg nagyon tartasz az egésztől, keresd fel a nődokidat!
2011. jan. 2. 14:18
Kapcsolódó kérdések: