Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan mintha megcsúsztam volna a fog. Gátlóval. Semmi baj nem lehet? (bővebben lent)
Mindig rendesen veszem be a tablettát, de a menstruációm a szünet utolsó pár napjában jön meg, szóval a vérzés belelóg azokba a napokba, mikor az új levelet szedem. De már olyan szinten el van késve, hogy most ha jól számoltam, a szünet 6. napján fog megjönni, és még jobban elcsúszik az egész. Attól félek, hogy abbahagyom a tabit a hét végén pénteken, tartok 7 nap szünetet, és másik hét szombaton újra elkezdem szedni, és csak szombat után jön meg... Baj ez ha ennyire meg van csúszva a menzesz, vagy ha egy szünet alatt nem jön meg?
remélem tudtok segíteni, mert félek hogy valamit elrontok a szedéssel.

eddig úgy jött meg hogy okt. 20. , nov.18. és dec.16. ebből gondolom hogy most jan 14.lesz, legalább is én úgy látom, hogy így állt be. gyógyszerem pedig jan. 8.-ig van, és azért tettem fel a kérdést, hogy mert félek hogy 1-2 hónap és teljesen kiesik a menzesz a 7 napból.
De ha nem jön meg, igazából az nem baj? ilyen helyzetben teljesen természetes?
Remélem nem tűnök hülyének, csak vigyázni szeretnék. Nehogy kétségbe essek, mert éppen nem jön meg vagy valami.

*okt. 20. , nov.18. és dec.16. ebből gondolom hogy most jan 14.lesz
21 tabi + 7 nap szünet, ezt 28 nap, vagyis 4 hetenként ugyanaznap kéne megjönnie.
Szerintem tabit kéne váltanod (=visszamenni az orvoshoz, és elmondani, hogy szerinted nem jó).

Utolsó: Te mit szedsz,amiből 28 szem tablettát kell bevenni?
A legtöbb fogamzásgátlónál egy levél 21 szemből áll.Utána jön a 7 napos szünet.Azalatt kell megjönnie valamelyik nap.Így jön ki a 28 napos ciklus.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!