Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sajnos már úgy 5 éve szedek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos már úgy 5 éve szedek foggátlót, de most januárban megvonásos vérzés után nem kezdtem el szedni a következő levelet. Mekkora problémát okozok a következővel, vagy mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Már sok az az 5 év úgy érzem, félek, hogy mennyire leszek a tabi miatt majd termékeny, azonban párom nem igen bízik a Pharmatex-ben így volt hogy az együttlét kárára ment a dolog, mert babót ő még nem szeretne, de én már nem bánnám... (de lehet egy félév múlva kb benne lenne, ő most elég zaklatott a témában,meg ő azt gondolja, ha tabit letesszük azonnal teherbe is lehet esni, de én meg attól tartok, hogy nem... olyanokat olvastam...)

Mit tegyek?

Most már tartsak hosszabb szünetet és akkor mennyit, vagy következő menzivel el kezdhetem újra szedni a tablettámat?

Nem okozok vele gondot? Vagy várjak, lassan elfogadja a párom a Pharmatex-et (látok rá hajlandóságot, de szerintem belém élvezni soha nem mer majd így, s neki így annyira nem élvezetes).

2009. jan. 26. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem már 3 év után érdemes szünetet tartani. Ez a szünet kb 3 hónap. De orvoson szerint elég pont 5 évente és új gyógyszert váltani. Szóval szerintem tarts szünetet addig is óvszer. 3 hónap szünet kell és utána szedd újra. De készülj fel hogy lerakod utána lehet összevissza fog megjönni azért kell 3 hónapot várni. Szerintem ideje a szünetnek!!! :)
2009. jan. 26. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Először is: a te tested, te dönts! Nekem azt tanácsolta az orvosom, hogy félévente egy hónapot érdemes szünetelni. Tehát én mindenképp azt javaslom, hogy te is tarts szünetet. Én fél éve tettem le a gyógyszert. Menstruációm azóta is rendszeres, viszont egyenlőre nem tudok teherbe esni. Elgondolkodtató. Igaz én 7 évig szedtem gyógyszert.
2009. jan. 26. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!