Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég ha csak óvszert használunk?
én 3 éves kapcsiban 2* védekeztem gyógyszert sem szedett a csajom csak ki kell venni előtte, és mádosik előtt megmosni,
de persze nem sokan ilyen ügyesek mint én.
25F
"én 3 éves kapcsiban 2* védekeztem gyógyszert sem szedett a csajom csak ki kell venni előtte, és mádosik előtt megmosni,
de persze nem sokan ilyen ügyesek mint én. "
Vagy nem mindenki olyan terméketlen mint te vagy a párod.
Ilyeneket ne mondj már basszus. Így is sok az abortusz. Leszarom, hogy hogy védekezel, csak legalább ne reklámozd.
"én 3 éves kapcsiban 2* védekeztem gyógyszert sem szedett a csajom csak ki kell venni előtte, és mádosik előtt megmosni,
de persze nem sokan ilyen ügyesek mint én. "
Gratulálni tudok neked! (N) 25 éves létedre ilyen felelőtlen vagy!? O.o Ezt nevezik naptár módszernek, vagy megszakításod "védekezésnek"! Attól, függ, hogy számoltátok-e persze a napokat.. na de ez mind1! : DD Nem érzem fontosnak azt, hogy pont neked kiselőadást tartsak erről! ;)
A kérdezőnek pedig annyit, hogy menj el dokihoz! Kérdezgetni fog, és találni fog nektek olyan megoldást, ami jó! De az óvszer amúgy tökéletes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!