Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítás + pharmatex?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítségre volna szükségem. Barátom és én mindig védekezünk, méghozzá gumival! Azonban szívesen kipróbálnám anélkül is. A megszakításost egyáltalán nem tartom biztonságosnak, hiába is mondja valaki, hogy tud vigyázni, mert ez nem csak ennyin múlik. Na és azon gondolkoztam, hogyha esetleg valami más módszerrel ég kombinálnánk a megszakításost, akkor mennyire lenne megbízható a kettő? Mondjuk pharmatex? Vagy tudtok valami más módszert ajánlani, amivel 1-2X ki tudnánk próbálni gumi nélkül(természetesen nem menne el bennem és csak annyiszor csinálnánk így, amíg pl. a pharmatex tart, vagy más módszerek, ha ajánlanátok). Nem akarom ezt így folytatni, tehát tényleg kipróbálás szintjén. Ha annyira gumi nélkül akarom, akkor majd íratok fel fogamzásgátló tablettát, viszont azt egyelőre nem szeretnék még. Tehát ezt a módszert légyszi ne írjátok! Viszont bármilyen tanácsot szívesen fogadok. Tehát megszakításos + pharmatex mennyire éri meg így kockáztatni? Nagy valószínűséggel lehet baj vagy sem? Előre is köszi a válaszokat.
A megszakításos "védekezést" vedd ki a pakliból, és akkor annyira biztonságos az egész, mint a másik fajta védekezés.
2010. dec. 29. 10:47
2/11 anonim válasza:
Sziasztok! A barátnőm és én eleinte, míg a barátnőm el nem kezdett szedni fogamzásgátlót, addig használtuk ezt a módszert, ami nekünk nagyon jól be vált. Csak be kell tartanotok a használati utasítását és minden rendben fog menni. Szóval! Mikor a pharmatex hüvelykúpot feltettem a barátnőmnek azután minimum 12-15 percet simogatással, testetek csókolgatásával kell hogy kitöltsétek ezt a kis időt. Miután ez letelt jöhet az előjáték, amin mindent megtehettek csak az orális szexet nem, mert nehogy a barátod "beszívja" a pharmatex anyagát, így hát marad az erogénzónák simogatása, csókolása és a csókolózás. Miután erre megfelelő időt szántatok, jöhet a közösülés szakasza. Ezt nem kell tovább mondanom.. :D Miután ennek vége, az orgazmus megtörtént, a barátod ne élvezzen beléd és akkor minden rendben lesz. Az előnedvért nem kell aggódni mert azt a pharmatex hatóanyaga elpusztítja. A szeretkezés után a fiú menjen el mosakodni, míg te ne menjél mert azt nem szabad. Várj addig az időpontig, amit leír az utasítás, így nem lehet semmi probléma. Remélem tudtam segíteni. Ui.: Higgyétek el, nekünk BEVÁLT! :)
20/f
2010. dec. 29. 11:02
3/11 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok. Még egy tanács: A barátod próbálja meg magát uralni és hamarabb vegye ki belőled, hogy ne menjen el beléd. Nekem sikerült. :)
2010. dec. 29. 11:05
4/11 anonim válasza:
Megszakítás + pharmatex erre lett kitalálva, legalább olyan biztonságos, mint a gumi, ha ahogy le is írták előttem úgy használjátok ahogyan kell.
2010. dec. 29. 11:06
5/11 anonim válasza:
A pharmatex önmagában elég gyenge, megszakítással már azért biztonságosnak mondható. Én azért lehet elkerülném a "kritikus" napokat is, biztos, ami biztos.
Esetleg pesszárium+spermicid kombóra gondoltatok?:)
2010. dec. 29. 11:12
6/11 anonim válasza:
megszaítás + pharmatex az úgy.
csak annyi a baj h ez így nem igazi szex. folyton parázni h vajon kiveszi-e, pasinak meg ott a stressz egész szex alatt h kikell vennem, kikell vennem....plusz ez a megszakítás is, h kiveszi és máshova élvez...ez így nem szex. de kipróbálásnak persze elmegy...de a normális szex az vagy gumival v foggátlóval működik.
2010. dec. 29. 11:13
7/11 anonim válasza:
Dehogynem. Igazi szex az, és stresszelni sem kell rajta mivel ha a fiú tudja magát uralni akkor minden oké. Én nem szoktam stresszelni. Ha mégis ez történne a sráccal, akkor nézzen a barátnőjére csókolja meg és élvezzen rá, úgy hogy odaszorítsa a lány hasához és kész. Ha meg te azt tanácsolod hogy élvezzen bele, akkor oké, de akkor a terhesség belekalkulálódik a szeretkezésbe.. Az igazi szex nem olyan, hogy mindketten elélvezzetek, hanem azt hogy szerelemmel, tiszta szívvel és szenvedéllyel odaadjátok egymásnak magatokat és élvezitek a dolgot. Na ez már igazi szex, szeretkezés. 20/f A hosszú válasz írója :)
2010. dec. 29. 11:33
8/11 anonim válasza:
Normális szex gumival? Az igen. Én vagyok az egyetlen aki gyűlöli az óvszert, mert kellemetlen és lelankaszt?
2010. dec. 29. 11:43
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi minden választ. Utolsónak viszont üzenném, hogy a válaszadó úgy értette, hogy rendes védekezésnek az óvszer és a tabletta nevezhető. Ezzel én is teljesen egyetértek, mert ezek rendeltetésszerű használat mellett majdnem 100%-os hatékonyságúak. Mellesleg igen, az óvszerrel is lehet normális a szex. Sok fiú utálja, dehát valamit valamiért... Ha szexelni akar (és FELELŐSSÉGTELJESEN, tehát nem csak a saját élvezetére figyelni, közben meg teherbe ejteni valakit), akkor ennyi áldozatot szerintem hozhat. Nem mindenki szedhet tablettát, vagy egyszerűen csak vár vele, hogy már érezze annyira biztosnak a kapcsolatot, hogy szedje, mert az nem gyerekjáték. Bár a mi kapcsolatunk elérte már azt a szintet, még kicsit várnék a gyógyszerrel. Amelyik pasinak meg nem fér bele az életébe az óvszer, az ne csodálkozzon, ha egy normális csaj anélkül nem fekszik le vele. Figyelmesnek kell lennünk egymással és felelősségteljesek. Egyébként a Durex RealFeel-je pl. tényleg alig érezhető, nekem is, de ami még fontosabb: a páromnak is!!! Szóval ajánlok valami vékonyabb fajtát, hátha azt jobban "viseled el magadon". persze, ha tablettát szed a kedvesed, vedd figyelmen kivül a válaszom. A hosszú válaszolónak köszönöm, hogy leírta a személyes tapasztalatát. :)
2010. dec. 29. 11:53
10/11 anonim válasza:
Nekem is az volt a bajom. Nem ment egyszerűen gumival.. nem tudtam felizgulni, de aztán egyszer csoda történt és ment, igaz azóta is inkább a megszakításos módszert használjuk, először pharmatexel utána meg már fogamzásgátlóval. Sokkal jobb nekem is meg a barátnőmnek is. 20/f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!