Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok ma esemény utáni tablettát felíratni Budapesten?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 14:44
11/18 sasna válasza:
nyugi, nem néz senki komplett idiótának.. nyugodj meg szépen, és próbálj keresni 1 orvosi rendelőt..
12/18 A kérdező kommentje:
köszi! indulok is.
2010. dec. 27. 15:15
13/18 anonim válasza:
Balcsyba nemenj... miután elküldtek pénteken 3 helyről és szombaton csak a balcsyba tudtam menni ahol konkrétan bőgnöm kellett mire az egyik kedves orvos felirt nekem egy receptet ^^ közbe meg beleröhögtek a képembe ^^
14/18 A kérdező kommentje:
a Péterfy Sándor utcai Kórházban voltam végül. nem értem, miért kell így viselkedni az emberrel, ahogy te is írtad, kedves utolsó. épp elég szarul érzi magát, aki ott van, egyszer történt baj, de velem is úgy beszéltek, mintha egy héten 6x ott kuncsorognék...
2010. dec. 29. 00:43
15/18 sasna válasza:
azért mert azt hiszik egyből, h felelőtlen vagy.. :S
16/18 sasna válasza:
vagyis hát, nem osztásképp, de ez is legalább segit abban, h máskor ne legyetek felelőtlenek :)
17/18 A kérdező kommentje:
de azt sem tudják, miért vagyok ott, mi történt!
kiszakadt a gumi mondjuk... én hibám? nem. szarul érzem magam? elmondhatatlanul... hát olyankor nagyon kell, h még osszanak is...
2010. dec. 29. 22:56
18/18 sasna válasza:
ok, de nalatok nem szakadt ki.. na, ne is törődj vele, de máskor sose csinalj ilyet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!