Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mercilon szedése mellett terhesség?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve szedem a Mercilon fogamzásgátlót, eddig semmi gondom nem volt vele, múlt hónapban is rendesen szedtem mindt mindig, kihagyás,hányás,hasmenés nélkül. Elég beteg voltam(lázas), de csak egy szem rubophent vettem be plussz köhögésre szedtem tabit, de a gyógyszer azt mondta nincs egyik sem hatással a tabira. Megjött egy napot késett,és picivel rövidebb ideig tartott mint szokott. Az elején rendesen véreztem 3 napig, negyedik nap már csak minimálisan kb. 6napig szokott tartani. Lehetek terhes? A gyomrom fáj,hányingerem is van de nem mindig érzem.2010. dec. 27. 09:09
1/6 anonim 

válasza:

Szia! Ha nem hánytál, és nem ment a hasad, és csak ezt szedted, icipici a valószínűsége hogy terhes legyél. Viszont az az icipici mindig ott van sajnos :(( Az hogy gyengébb a mensid, lehetett a betegségedtől is. Az első, hogy végy egy terhességi tesztet, attól megnyugszol a hányingered és a gyomorfájás szerintem a parától van... Tipikus stressz tünetek is...
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ. hát igen, most csinálok nemsokára egy terhességi tesztet. valószínű hogy az idegesség is ráment a gyomromra, meg karácsony este forralt boroztam, és lehet ez se tett jót.
2010. dec. 27. 09:27
3/6 A kérdező kommentje:
megcsináltam a tesztet és negatív lett. :) remélem ez már tuti. :) kezd a gyomrom is megnyugodni.
2010. dec. 27. 09:50
4/6 anonim 

válasza:

Több mint 3 éve szedek Mercilont és még nem volt probléma. van amikor a ciklusom is más, van amikor jobban megvan van amikor kevésbé. Ha a teszt negatív nincs mitől félned!
22/L
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! :)
2010. dec. 27. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!