Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék fogamzásgátlót felíratni. Szakrendelésen vagy magánrendelésen tegyem?
Figyelt kérdés
Egerben élek,nem rég óta,ismeretlen vagyok errefelé..2009. jan. 24. 19:22
1/6 anonim válasza:
Én magándokit ajánlok mindenképp.
2/6 anonim válasza:
Épp most volt tapasztalatom szakrendeléssel, és borzasztó volt, de azt is tudom, hogy van jó szakrendelés is, dokifüggő.
szerintem ottani emberektől kéne megkérdezni, nem ismersz ott még senkit ilyen mélységben?
3/6 anonim válasza:
Szia, én Egerben "lakom" (kolis vagyok 5. éve), és én szakrendelésre szoktam járni, Petrovaihoz. Ő jó fej, meg rendes, és amikor bogyót írattam, csináltatott vérvizsgálatot is, szóval lelkiismeretes. Barátnőm is oda jár, őt is elküldte vérvételre a bogyó előtt. Én őt ajánlom.
4/6 anonim válasza:
Magánrendelésre menj,ha nem akarod, hogy a legsz**abb tablettát írják fel!
5/6 anonim válasza:
Szia. Bár nem Egerben lakom,de elmenten szakrendelésre,mondtam,h fogamzásgátlót szeretnék feliratba, a doki önszántából meg sem vizsgált volna. Tőlem kérdezte, melyik fajtát akarom, holott ez sztem az ő feladata, hogy mi lenne jó nekem.Nem küldött vérvizsgálatra,sehova,semmit nem kérdezett,csak felírta nekem a novynette-t. Jó,nincs panaszom, de alakulhatott volna ez másképp is. Amúgy rendes volt a doki,de mindenképp magánrendelésre menj szerintem! Én tanultam a saját hibámból.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ismerek olyat,aki itt járna dokihoz :(
Mindenkinek köszönöm a segítséget! :)
2009. jan. 25. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!