Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segít-e védekezni a hüvelymosás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segít-e védekezni a hüvelymosás?

Figyelt kérdés
Kritikus periodusban nem sikerult a vedekezes, ezert aktus utan gyors huvelymosast vegeztem. Van valami esely, hogy ne essek teherbe? Ha valaki mar at esett ilyesmin, kerem irjon.
2010. dec. 25. 03:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszotok.Sikerult bevenni a Posztinor2 tabletta elso szemet 35 ora utan, mivel Karacsony leven nem volt nyitva a gyogyszertar, a masodikat pegig 12 ora elteltevel.Tehat 48 oran belul volt a masodik szem is. Mar eltelt 6 nap de meg semmi jel. Milyen eselyem van, ha kritikus periodusban voltam. Van valakinek tapasztalata? Elore is koszonom.
2011. jan. 1. 18:37
 12/18 anonim ***** válasza:

na akkor elmondom...

mi ugyan ezt csinaltuk 3 hettel ezelott,annyi kulonbseggel,hogy mi akarjuk a babat.

tegnap csinaltam tesztet,POZITIV LETT! :))

2011. jan. 2. 00:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Ertsem, ugy hogy bevetted a Postinor 2 tablettakat es ennek ellenere sikeres terhesseg?
2011. jan. 2. 13:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Istenem, miért mondod, hogy ugyanígy csináltad? Vettél be esemény utánit úgy, hogy gyereket szeretnél? Ha ez így igaz, akkor elég buta vagy, örülj neki, ha egészségesen fog világra jönni a magzatod. Ha meg nem vettél be ilyen szutykot, akkor ne mondd, hogy ugyanígy csináltad.

A megtermékenyített petesejtnek napokra van szüksége, hogy biztonságosan beágyazódjon. Ha időn belül vetted be a tablettát, akkor várjál türelemmel, nem hiszem, hogy baj van, várjad hogy megjöjjön.

2011. jan. 2. 14:51
 15/18 anonim ***** válasza:

utolso

a tema a huvelyoblites volt.

arra reagaltam.

a fo kerdesben nem volt benne,hogy tablettat is vett be.

ugyhogy elobb olvass,aztan hulyezz.

2011. jan. 3. 17:43
 16/18 anonim ***** válasza:

kerdezo ne ugy ertds.

en a huvelyoblitesre ertettem. ha bevetted a gyogyit valoszinuleg minden rendben lesz.

2011. jan. 3. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:
megeshet, de az is lehet hogy a vízsugár még jobban bejuttatta a spermát a célba.
2011. jan. 3. 19:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy dologban segít: tönkretenni a hüvelyflórádat és beszerezni jó kis gombás vagy bakteriális fertőzést.
2011. jan. 3. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!