Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom és én úgy döntünk, hogy el szeretnénk köttetni az ondóvezetékét, mit kellene tennünk?
Hát ez egyrészt visszafordíthatalan, másrészt miért nem téged kötnek el?
Konzultálni kell egy sebésszel, ő először alternatívákat fog javasolni.
Ez milyen kérdés?
Ha úgy döntötök, hogy el akarjátok köttetni, akkor mi a *******t kellene tennetek? Hmm?
Esteleg elköttetni?
Ja nem terveztetek ilyet; még azt sem lehet tudni mit hoz a jövő?
Elgondolkodtató, valóban.
azt mindjárt gondoltam, hogy orvoshoz kell fordulni, de kihez? kell-e valamilyen különleges indok, (pl. h már van 5 gyerekünk) vagy akkor is megcsinálják ha még egy sincs? És úgy kb. mennyibe kerülhet?
És tudom, hogy VISSZAFORDÍTHATATLAN...mint már írtam, nem tervezünk ilyet, csak érdekelne minket a folyamat... a "kedves" kommentekre meg nem vagyok kíváncsi.
Szia,
Ketten is írták, az utolsók:
Első lépésként vizsgáljátok meg, van 3 esetleg több gyerek? ha igen akkor a háziorvos beutalót ad, kivizsgálják az érintettet, és megműtik, urológia műtét lesz...
De ez valóban milyen kérdés????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!