Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig vérezgetek a fogamzásgátló miatt. Ettől függetlenül megszakítással együtt lehetek a párommal?
Tegnap volt a hüvelyváladékban vér, tegnap előtt barnás hüvelyváladékom volt, de mindig csak napi 1x. A többi hüvelyváladék, ha van, vagy a tisztasági betétem tiszta, csak napi 1x van véres vagy barnás váladék. 2 hete szedem a Belara fogamzásgátlót, és ma szeretnék együtt lenni a barátommal megszakításosan.
Tudom, hogy ez a bogyó mellékhatása, de érdekelne, hogy így van-e valaki, aki együtt van a párjával gumi nélkül. Lehet már, vagy ez a vérzés is olyan mint a menstruációs? Vagy eközben lehet óvszer nélkül szeretkezni?
Kérlek segítsetek!
Az ilyen kérdéseket nem értem,-miért nem kérdezed meg a nőgyógyászodat,akár telefonon is.
Ha most itt bármit beírnak akkor azt fogod tenni?
Ennél lehetnél felelősségteljesebb.
Kössz, pont erre a válaszra vártam. Miért nem tudsz normális választ adni, ha egyszer írsz. Vagy fogd be, vagy írj normálisan. Azért nem tudom a dokit megkérdezni, mert tb-s dokihoz járok a kórházba, és ott ilyenekkel nem lehet zaklatni egy orvost.
Most pedig jó lenne, ha hasznavehető kommenteket is írnátok.
Szia! Az előttem szólónak teljesen igaza van. Menj el dokihoz mindenképpen, kapsz majd egy új gyógyszert. Mert amit kaptál valszeg neked nem jó teljesen, egy kicsit erősebb kell.
Az egyik tablettától én is vérezgettem, mondta a doki, hogy várjak meg 2 hónapot, meg vártam, nem változott semmi, és kaptam egy másikat.
Ameddig vérezgetsz, addig sztem nem 100%os a védelem. A pecsételő vérzés ilyen formája nem mellékhatás, hanem másnak a jele. Szóval majd irány doki, addig meg ÓVSZER!!!!
Előző vagyok megint!
Én is kórházba járok dokihoz, egy telefont megejthetsz, de nem valószínű hogy akkor kapsz választ. Kérj egy időpontot, addig meg védekezzetek. Az a kis idő óvszerhasználat nem lesz nagy gond, inkább minthogy terhes légy. Én (lány) is utálom a gumit, de ki kellett bírnom!
Véleményem szerint egy ilyen embernek,aki a kommentjében azt írja valakinek,hogy "fogd be" nem lehet segíteni.
A választ megkapta,ilyen komoly esetekben nem fórumozni kellene,hanem orvoshoz fordulni.
én is így voltam a gyógyszerrel amikor első hónapba szedtem hol véreztem hol nem és csak egy nagyon kicsit mi úgy oldottuk meg a párommal hogy óvszerrel voltunk együtt :)
Amúgy meg szerintem érdemes kivárnod a következő hónapot akkor már nem hiszem hogy fogsz vérezni mert én se véreztem a 2 hónapnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!