Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló, óvszer, hüvelygyűrű, spirál, vagy egyéb?
tudom, hogy a keresőben megtalálni, de én részletes fejtegetést szeretnék kérni, minden oldalról.
Ki miért és milyen előnyökkel, hátrányokkal válaszott fogamzásgátlót?
Azért kérdezem, mert az egyik kérdésnél komoly fejtegetésbe kzdtek, pl. fogamzásgátló tönkre tette az életét, vagy épp pont az óvszer, stb.
Szeretném, ha senki nem pontozná le a másikat, mert más a véleménye, mostanában ez nagyon szokás...
Én is megbántam hogy elkeztem fogamzásgátlót(Milligest) szedni.Trombózist kaptam tőle.Majdnem meghaltam.Senkinek nem ajánlom.
Nagyon sokat szenvedtem.
uhh, hát itt vannak nagyon rémes sztorik...
Én is elmondom akkor mi történt velem: egyszer kiszakadt a gumi (kb 1 éve ugyanazt a márkát használtuk, szóval nagyon megelődtem...), úgyhogy rohantunk szépen 72 órásra.
Ennek ellenére nem hagytuk abba, jobban figyeltünk, szavidőre is (bár az előző sm járt le...), meg előtte is meglestük az állapotát, mégis újabb egy év után ismét kiszakadt, az ezt követő 72 órástól meg elkezdtem vérezni. Na elegem lett, ennél már csak jobb a tabi, felirattam, eddig egy antibiotikumos hetet leszámítva nem volt vele bajom.
De az óvszertől egy életre elvették a kedvem. Csak az itt olvasott sztorikat látva, az embernek magától a szextől elmegy a kedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!