Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A canesten combi befolyásolja azt, hogy a 7 napos szünetben mikor jön meg?
Figyelt kérdés
canestent használtam, mert szex közben égő érzést éreztem, és pici folyásom is volt...tegnap használtam el a 3 hüvelytablettát, holnap kell megjönnie...ugyanúgy fog megjönni, vagy lehet,hogy picit késik?2009. jan. 21. 15:04
2/5 anonim válasza:
A canesten nem befolyásolja a menstruációt. Viszont részedről butaság volt használni közvetlenül a menszesz előtt, ugyanis a canesten kúra 6 napos, 6 tablettával, és ha neked holnap megfog jönni, nem tudod befejezni a kúrát. És mégvalami: canestent szerintem a te esetedben nem kellett volna használni, mindenki szokott égő érzést érezni és mindenkinek van folyása, de ezek maguktól kitisztulnak, anélkül hogy az ember szétgyilkolná magát gombaölő szerekkel. Csak sokkal súlyosabb tünetekkor érdemes használni a canestent.
3/5 A kérdező kommentje:
de általában amikor együtt vagyunk, nem érzek ilyet...és utána a párom is mondta, hogy neki is ég...úgyhogy ő is kente magát krémmel...
2009. jan. 21. 15:25
4/5 anonim válasza:
Szia! Nem befolyásolja a menstruációdat a canesten kúp használata. És ellenben az előttem szólóval sztem jól tetted h alkalmaztad a combit, bár tény h súlyosabb fertőzésnél nem elég a 3 tablettás megoldás, és ne kérdezd meg h a 6 tablettásat miért csak receptre adják a 3 tablettással ellenben. Abban viszont egyetértek az előttem szólóval, h nem kell mindig egyből ilyen durva megoldást választani, lehet h egy irrigálás is segített volna, viszont tartós párkapcsolat esetén jó indikátor ha a párodon is jelentkezik a dolog, nagyon fontos h ha rajta is jelentkezik mindig mind a ketten végezzétek el a kúrát becsületesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!