Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha görcsöl akkor minden oké?
miután lefekszem a párommal..mindig idegeskedem h jaj remélem megfog jönnii meg nemvagyok terhes..
és a menszeszem elött 1 vagy másfél héttel elkezd görcsölni a hasam az azt jelenti h akkor nem lehetek terhes?mert én nagyon görcsölős vagyok..nagyon fáj olyankor a hasam..
szóval ha elkezd görcsölni a hasam..akkor nem történt fogamzás mert akkor nem akarna leválni a méhfalam.nem??

Szerintem lehet ettől függetlenül görcsölés, főleg, ha még idegeskedsz is. Majd akkor nyudodhatsz meg teljesen, ha rendesen megjön!
És legközelebb védekezzetek!!!

Ha meg nem tudsz teljesen megbizni a baratodba, akkor inkabb vedekezzetek. Nem lesz min idegeskedned.
Nyugodj meg, az idegeskedestol keshet. Ne tedd tonkre az idegeidet e miatt, vedekezz.
18 f/karpatalja

Lehet, hogy védekeznek...nekem is van egy ilyen barátnőm gumi+tabi és mindig idegeskedik, hogy jaj vajon megjön e...szóval ez lehet idegi alapon...amennyiben nem védekeztetek sürgősen nézz valamilyen fogamzásgátlási módszer után (Pl.: [link] ) a nőgyógyászoddal.
Nekem csak a menses első-második-harmadik napján szokott görcsölni, lehet neked is amiatt van, de (nem akarlak ijesztgetni), olvasd el ezt:
"A terhesség első jelei
Alighogy a baba megfogan rohamos változások indulnak meg a szervezetedben. Te erről semmit sem tudsz még 1-2 hétig, azonban napról napra nagyobb az esélye, hogy a terhesség első gyanújeleit megérzed.
A terhesség első jelei az ún. gyanújelek, amiket más is okozhat, de akár terhesség is lehet. Általában ezek jelentkeznek a legkorábban.
...
Gyakori, hogy bizonytalan alhasi panaszok társulnak a tünetek mellé: úgy fájdogál a hasad, mintha “meg akarna jönni”, ez akár az egész első harmadot végigkísérheti.
... "

Így van, peteérés (akkor vagy a legtermékenyebb), és a görcsölés a beágyazódást is jelentheti. Ilyenkor semmi nem válik le, legfőképpen nem a méhfal. Menzeszkor is csak a nyálkahárta válik le.
A hasad meg akkor fájhat, ha nincs orgazmusod és feszültség és vérbőség van az alhasadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!