Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha görcsöl akkor minden oké?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha görcsöl akkor minden oké?

Figyelt kérdés

miután lefekszem a párommal..mindig idegeskedem h jaj remélem megfog jönnii meg nemvagyok terhes..

és a menszeszem elött 1 vagy másfél héttel elkezd görcsölni a hasam az azt jelenti h akkor nem lehetek terhes?mert én nagyon görcsölős vagyok..nagyon fáj olyankor a hasam..

szóval ha elkezd görcsölni a hasam..akkor nem történt fogamzás mert akkor nem akarna leválni a méhfalam.nem??

2010. dec. 10. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mi lenne, ha védekeznétek? ::::::SSSSSSSSSSSSS
2010. dec. 10. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet ettől függetlenül görcsölés, főleg, ha még idegeskedsz is. Majd akkor nyudodhatsz meg teljesen, ha rendesen megjön!

És legközelebb védekezzetek!!!

2010. dec. 10. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha meg nem tudsz teljesen megbizni a baratodba, akkor inkabb vedekezzetek. Nem lesz min idegeskedned.

Nyugodj meg, az idegeskedestol keshet. Ne tedd tonkre az idegeidet e miatt, vedekezz.

18 f/karpatalja

2010. dec. 10. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy védekeznek...nekem is van egy ilyen barátnőm gumi+tabi és mindig idegeskedik, hogy jaj vajon megjön e...szóval ez lehet idegi alapon...amennyiben nem védekeztetek sürgősen nézz valamilyen fogamzásgátlási módszer után (Pl.: [link] ) a nőgyógyászoddal.

Nekem csak a menses első-második-harmadik napján szokott görcsölni, lehet neked is amiatt van, de (nem akarlak ijesztgetni), olvasd el ezt:

"A terhesség első jelei

Alighogy a baba megfogan rohamos változások indulnak meg a szervezetedben. Te erről semmit sem tudsz még 1-2 hétig, azonban napról napra nagyobb az esélye, hogy a terhesség első gyanújeleit megérzed.

A terhesség első jelei az ún. gyanújelek, amiket más is okozhat, de akár terhesség is lehet. Általában ezek jelentkeznek a legkorábban.

...

Gyakori, hogy bizonytalan alhasi panaszok társulnak a tünetek mellé: úgy fájdogál a hasad, mintha “meg akarna jönni”, ez akár az egész első harmadot végigkísérheti.

... "

[link]

2010. dec. 11. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
menzesz előtt 1-1,5 héttel a peteérés van ...ha már a biológia óra kimaradt az életedből...
2010. dec. 11. 07:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Így van, peteérés (akkor vagy a legtermékenyebb), és a görcsölés a beágyazódást is jelentheti. Ilyenkor semmi nem válik le, legfőképpen nem a méhfal. Menzeszkor is csak a nyálkahárta válik le.

A hasad meg akkor fájhat, ha nincs orgazmusod és feszültség és vérbőség van az alhasadban.

2010. dec. 11. 21:57
 7/7 anonim válasza:
Ha terhes vagy akkoris görcsölhet...nekem görcsölt egy jó darabig, azt gondoltam megjön, de nem jöttmeg...vettem egy tesztet és pozitiv lett...azóta is görcsöl, szóval....
2010. dec. 13. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!