Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy órával ezelőtt vettem be a fogi tabit és most kicsi hasmenés van, akkor az befolyásolja a tabi hatását?
köszike!
és egyébként ha nagyobb ? már bocsi .. :$
Sz.tem is pótik a tabika mert bajika vanika vagyika pótika védike...pl. óvszerke!! xDD
Ez de egy beteg "írásmód"
De azért rem érthető :P
és ha nem veszem be most,mert nem volt vészes és..
márcsak 3 bogyim van ,de persze ezalatt védekezünk barátommal és 7nap szünet majd ujra elkezdem normálisan szedni akkor már helyre áll a szervezet,rendesen véd ? még ha nagy volt és ugy nem veszem be akkor is helyreáll ha 7napos szünet után elkezdem megint normálisan szedni?
Köszi !! igen , én is gondoltam ,hogy következő időkben védekezni fogunk .. mert félek nagyon :$
Egyébként nem vagyok annyira hülye ,olvastam a betegtájékoztatot,ami irta hogy sulyos hasmenés van akkor vegyek be még egyet ... viszont a mellékhatása is lehet az ! ..
és mint már mondtam,3 tabi és vége a levelemnek ..
védekezünk 7 napig,utána már rendesen beáll ha majd elkezdtem az uj levelet szedni ? addigra már végképp nem kell izgulnom és védekezni másképpen ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!