Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mikor fog megjönni?
Figyelt kérdés
Legutóbb november 22.-én jött meg,ezen a napon kezdtem el szedni Stodette nevű fogamzásgátlót.Ugye + 28 nap,december 20.-án kéne megjönnie. De a betegtájékoztató azt írja,hogy a 21. nap után kell tartani 7 nap szünetet,és ebben a szünetben fog megjönni.(azaz december 13-20 között) Most akkor nem 28 napra fog megjönni,hanem előbb?2010. dec. 9. 16:15
1/6 A kérdező kommentje:
A menstruációm..
2010. dec. 9. 16:37
2/6 anonim 

válasza:

A betegtájékoztatóban le van írva, hogy a gyógyszer abbahagyása után általában a 2.3. napon fog megjönni. De ez nőként változó, nekem mindig az 5. napra jön meg.
3/6 anonim 

válasza:

Abban a 7 napos szünetben valamikor.Vagyis 13-20 között.Lehet ez a szünet 2. 3. napjai és akár az 5. is,ahogy a másik hozzászóló írta.Ezt senki nem tudja előre,majd kiderül.Abban a 7 napban számíts rá és felejtsd el,hogy 28 naponta fogsz vérezni,ez tabletta mellett másképp működik.
4/6 anonim 

válasza:

Miért nem néznek utána a nők, hogy hogy működik amit beszednek?
A fogamzásgátló megakadályozza a peteérést. Nem menstruációd van olyankor, hanem megvonásos vérzésed. Azért vérzel, mert a szervezeted nem kapja a hormont, és ezért leválik a nyálkahártya.
A 28 napos ciklusodat elfelejtheted amíg szeded a tabit. Ugyanis az szépen ki lesz kapcsolva. Majd a tabletta csinál másikat.
21 napig szeded, aztán a 7 napos szünetben vmikor megjön. Általában a szünetnek mindig azonos napján. De lehet idő kell, amíg "beáll".
5/6 anonim 

válasza:

Nekem is mindig a szünet 5. napján jön meg a vérzésem (és igen nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés).
6/6 ***verus*** 

válasza:

Sztem menj el a házi orvosodhoz vagy a nő gyógyászodhoz és majd ő megmondja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!