Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ebből baj lehet egyetlen egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből baj lehet egyetlen egy miatt?

Figyelt kérdés
10napja szedek Symicia-t és a tegnapi gyógyszeremet bevettem de nem azt a napit amit kellett volna.. azaz másik irányban haladtam a tabletta szedésében egyetlen szemnél. ebből baj lehet?
2010. dec. 7. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Baj nem, csak baba.
2010. dec. 7. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:

3 fázisu tehát a gyógyszered

tehát nem ugyanolyan az összes szem?

2010. dec. 7. 18:12
 3/11 A kérdező kommentje:
nem három fázisú. csak itt is meg van hogy merre kell haladni és én tegnap a hétfői helyett a péntekit vettem be.
2010. dec. 7. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
itt most inkább az a kérdés: ugyanabba a fázisba vannak a gyógyszerek? szal ha csak a napot szúrtad el, de nem mondjuk olyat szedtél be, amit menszesz alatt kéne ahelyett, amit nem akkor, akkor csak mert más nap van felé nyomtatva, ne lehet baj...
2010. dec. 7. 18:26
 5/11 A kérdező kommentje:
nem azt nem menzesz alatt kell, ahogy néztem csak másik végéből vettem be :S
2010. dec. 7. 18:28
 6/11 A kérdező kommentje:
és szerintem igen. ugyanabban a fázisban vannak
2010. dec. 7. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
most szórakozol? szerintem ha a két gyógyszer ugyanabban a fázisban vagy, magyarul ugyan azt tartalmazza akkor mégis miért hatna a kettő máshogy? :| nem hiszem el hogy ez a kérdés komoly.... szerinted a gyógyszerek tudják hogy hétfőn vagy pénteken kell őket bevenni és a pénteki nem fog hatni hétfőn? :/ úh
2010. dec. 7. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem ugyan olyan, mert egyszer meg is kell, hogy jöjjön... kezd el szedni a megfelelőt, aszt hiszem, ebben is érvényben van az 1 hét, mielőtt teljes lenne a védelem, de ha biztosra akarsz menni, egy hónapig védekezzetek máshogy is...
2010. dec. 7. 23:23
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem lesz baj amúgy... mármint én meg aztán full másik irányban szedtem, az elsőt elrontottam, gondoltam már mindegy..:D és nem lett semmi bajom... (persze nem tudom milyet szedsz, én Belarát)
2010. dec. 7. 23:34
 10/11 anonim ***** válasza:
jézusom hogy lehet az hogy valaki aki ennyire nincs képben azzal hogy mit és miért csinál? orvos írta fel egyáltalán? legközelebb az előtt tájékozódj hogy izgulnod kéne. amúgy a kérdéssel kapcsolatban megnyugtathatlak: az ilyen fogamzásgátlóknál mind az összes szem teljesen ugyanolyan, és a napok csak és kizárólag azért vannak föléírva hogy te könnyebben számon tartsd hogy hol jársz
2010. dec. 15. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!