Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rosszul vagyok. és remélem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul vagyok. és remélem nem terhes. Vagylehet?

Figyelt kérdés

Pár napja zat vettem észre hogy alig eszem..és ha vmi kaja amit nemkivánok elém kerül hányingeremlesz.van amikor napközben hirtelen mozdulatoktol bezsédülök..és ma reggel nagyon szédülte.anya röktön kérdezte h ugye nem vagy terhes?

a menszeszememnek még csak 2 hét mulva kell megjönnie.és a hányinger meg a szédülés másnak is lehet az oka nem?valami megromlott kaja?

volt mer veletek ilyen?

normális válaszokat léci mert ez nekem nem oylan vicces téma.:S

2010. dec. 7. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
ha védekeztetek akkor gond nem lehet ha csak nem szakadt ki a gumi.Vegyél egy tesztet ha bizonytalan vagy.
2010. dec. 7. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha normálisan védekeztetek (nem megszakítás!) és az előző mensid normális volt (tehát olyan mint máskor, nem volt kevesebb pl.), akkor nem valószínű, hogy terhes vagy. A hányinger, szédülés jóval később jelentkezik, a mensi kimaradása után általában (persze vannak kivételek). Megnyugtatásul csinálj egy tesztet, de a hányinger, szédülés sok másnak is tünete lehet (gyomorrontás, vírus stb.)
2010. dec. 7. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:

ha védekeztek nemvalószínű h terhes vagy, hanem vmi más bajod van.

ha nemvédekeztek akkor lehet h terhes vagy

2010. dec. 7. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
jajj a kedves anyukák....belémbeszélte már kb tízszer a babát, legutóbb azt mondta hogy ő biztos benne hogy méhen kívül vagyok terhes -.-" aztán semmi bajom nem volt ilyen téren. rengetegmindentől lehetsz rosszul, pár éve én is így kezdtem, nem ettem, minden reggel hányingerem volt...bármi kis keveset eszegettem attól is elfogott a hányinger...kiderült hogy gyomorsavtúltermelés, amiből az lett hogy a savacska elmarta a gyomorszájam :( azóta sem tudok rendesen enni...menj el gasztroenteorológushos, ha engem kérdezel (:
2010. dec. 8. 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:

komolyan velem is ezvan..aligeszem..és a csokitol is meg a kedvenc kajáimtol felfordul a gyomrom..

köszia választ:)

2010. dec. 10. 22:26
 6/6 A kérdező kommentje:
ha és amugy ha orvoshoz megyek gyogyszert ad ráá?vagy milez akkor?magátol nemmulhatel?
2010. dec. 10. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!