Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes fogamzásgátlót váltani?
Alapvetően sztem nincs különbség a gyógyszerek közt ilyen szempontból. Az én Belarám tájékoztatójában is benne volt: mellékhatás - esetleges libidócsökkenés. Ezt sztem mindegyiken feltüntetik, csak hogy ne legyen reklamáció.
Amugy elképzelhető, hogy segít a gyógyszerváltás, a Belara nekem bevált, nincs mellékhatás. Persze emberfüggő lehet.
Szia!
Én is a Mercilont szedem,már 14 hónapja.És nekem is előjött ez a mellékhatás is,de még nagyon sok,nagyon kellemetlen mellékhatás is.Párom már velem is bármit csinál egyszerűen nem nedvesedek a gyógyszertől és nem is kívánom a szexet,max az orálisat.Nekem a nőgyógyászom nem akart váltani,de mondjuk benne van a beteg tájékoztatóban is mellékhatásként.Ezért itt a neten egy másik oldalon írtam egy másik dokinak,leírtam minden problémámat is és ő azt tanácsolta,hogy tartsak 3 hónap szünetet és térjek át a yasminelle-re,előtte teljes vérkép csináltatásával.Azt olvastam már több orvostól is itt a neten,hogy a mercilon már elavult gyógyszer.Szóval én most abbahagyom,remélem utána is meg fog jönni rendesen mint a tabletta előtt és utána pár hónap után áttérek vmi másra.Ja még valami a neten már olvastam a yasminelle betegtájékoztatóját és abban is benne van,hogy okozhatja ezt a mellékhatást az is,de mindegyik gyógyszer.Próba szerencse azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!