Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee fogamzásgátlóról Tri regol-ra váltottam!?
Csak 1 levelet szedtem a Jangee-ből, de nagyon erős hasfájásom lett mellette. Az étvágyam is megnőtt tőle, ezért térek át másik fogamzásgátlóra. Viszont ha jól tudom a Jangee egyfázisú, a Tri regol meg talán három??! Nem lesz belőle gond? Most van a 7napos szünetem, a 4ik napnál tartok és ma jött meg a menstruációm. De majd a 8.ik naptól kell elkezdnem szedni a Tri regolt? Ha valakinek van valami tapasztalata ezzel a gyógyszerrel, akkor azt is szívesen elolvasnám!
Előre is köszönöm a válaszokat!
17/L
"Ha más, kombinált hormonális fogamzásgátló tablettáról tér át a Tri-Regol bevont tabletta szedésére
Az előzőleg szedett készítmény utolsó tablettájának bevételét követő napon elkezdheti a Tri-Regol bevont tabletta szedését (ne tartson gyógyszerszünetet). Ha a korábbi készítmény hormonmentes (placebo) tablettákat is tartalmazott, az utolsó hormont tartalmazó tabletta bevételét követő napon kezdje el szedni a Tri-Regol bevont tablettát. Későbbre is halaszthatja a Tri-Regol bevont tablettára való áttérést, azonban legkésőbb az előző készítmény alkalmazása során előírt gyógyszerszünet befejeződése utáni (vagy az utolsó placebo tabletta bevételét követő) napon kezdheti el a készítmény alkalmazását. Amennyiben nem biztos az időpontban, kérje orvosa vagy gyógyszerésze tanácsát."
Miért olyan nehéz elolvasni a betegtájékoztatót?
Nem, ahogy a tájékoztató írja, úgy is lehet, hogy megtartod a gyógyszerszünetet és úgy kezded el. Viszont az ilyen váltásnál általában mellévédekezést szoktak javasolni legalább egy, vagy két hétig, hiszen teljesen más gyógyszerről van szó, ennél is ki kell, hogy alakuljon a védettség.
26/N
Utolsó: Gyanítom nem ő találta ki. Mindenkinek a szervezete más és más. Vkinek éppen a hiperszuper alacsony hormontartalmú Yasminellétől lesznek mellékhatásai. Pl. barátnőm elhízott, és semmi kedve nem volt a szexhez.
Ez ne úgy megy, hogy "ez alacsony hormontartalmú, ez jó lesz"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!