Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első hét 4. tablettáját 12 órával később szedtem be, lehet belőle gond?
Nem hinném, hogy gond lesz, most az, hogy 11 óra 55 perc, vagy 12 óra 10 perc, nem hinném hogy számít... Ez csak olyan irányadó időintervallum, nem lesz baj!
26/N
15:16-os - nagyon szépen köszönöm!
Utolsónak: 3-4 éve szedem, de eddig én úgy tudtam, hogy ez teljesen mindegy, mert nem véletlenül kell minden nap szedni, szóval minden hónap első és utolsó hetében lehet gond. (persze máskor is, csak inkább ilyenkor).
De tényleg, én felelősségteljesnek tartom magam, mindig nagyon oda szoktam figyelni, és nem szoktam elfelejteni, erre most az első héten.. :/
"Utolsónak: 3-4 éve szedem, de eddig én úgy tudtam, hogy ez teljesen mindegy, mert nem véletlenül kell minden nap szedni, szóval minden hónap első és utolsó hetében lehet gond. (persze máskor is, csak inkább ilyenkor). "
Abból a szempontból mindegy, ha teljesen kihagysz tablettát, de ez kifejezetten erre a 12 órás intervallumra vonatkozik.
ajajajjj...alapból az első bogyós héten mikor elkezdet szedni a gyógyszer minimum 3 hétig védekezned kellet mellette mert akkor még nem véd a tabi.és 4 kimaradt???azt hogy csináltad??
SÜRGŐS NŐGYÓGYÁSZ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!