Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előfordulhat hogy terhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Mindíg gumit használunk a barátommal,de sajnos most ez kimaradt és megszakításos "védekezéssel" szeretkeztünk. A menstruációm 3 napja késik, viszont a tüneteim nagyjából megvannak.(hasgörcsölés,fejfájás stb.)Ha tesztet veszek azt hány nappal utánna kell megcsinálni? Mostanában sokat idegeskedtem,és úgy tudom ez is lehet a késés oka!

Köszönöm a válaszokat előre is!

L/17

2010. nov. 27. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

1-2 hét után mutatja ki a teszt az eredményt

igen lehet az idegesség is a késés oka!

énis csináltam így sokatd e nem lett semmi

2010. nov. 27. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Milyen tünetre célzol? A terhességi tünetekre? Az kb. az elmaradt menses utáni egy hónap után jelentkezHETNEK (mert ugye vannak nők, akik meg sem érzik a terhességet). Szóval a tüneteknek nincs jelentőségük, főleg, hogy 3 napja késik, mert lehet, hogy csak bebeszéled magadnak (mikor még friss volt az első alkalom, akkor egy párszor annyira bebeszéltem magamnak, hogy hányingerem volt, pár napig este szédültem). Ilyeneken nehogy kattogjon az agyad!
2010. nov. 27. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
óvatosan a megszakítással....
2010. nov. 28. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!